ترنج موبایل
کد خبر: ۱۶۸۳۶۷

گفتگوی تلفنی اوباما با نتانیاهو درباره ایران

تبلیغات
تبلیغات
ˈباراک اوباماˈ رییس جمهوری آمریکا، عصر جمعه به وقت محلی در گفت وگوی تلفنی با ˈبنیامین نتانیاهوˈ نخست وزیر رژیم صهیونیستی، گفت: به دنبال راه حلی صلح آمیز برای حل موضوع هسته ای ایران هستیم.

به گزارش ایرنا، کاخ سفید با صدور بیانیه ای اعلام کرد که اوباما و نتانیاهو در خصوص مذاکرات ژنو با هم بحث و گفت وگو کردند.

در این بیانیه آمده است که اوباما تلاش می کند تا از طریق مذاکرات سیاسی و راه های دیپلماتیک به راه حلی برای موضوع هسته ای ایران دست یابد.

در بیانیه کاخ سفید تصریح شده که رییس جمهوری آمریکا در گفت وگو با نتانیاهو برای حل صلح آمیز مناقشات هسته ای ایران تاکید کرده است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز چمعه پس از ملاقاتی کوتاه با ˈجان کریˈ وزیر امور خارجه آمریکا، با چهره ای برافروخته در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: ایران هرآنچه که را که می خواست در ژنو بدست آورد، بدون آنکه بهایی بپردازد و تیم مذاکره کننده ایرانی امروز خوشحال و راضی در ژنو مشغول مذاکره هستند.

ˈجاش یرنستˈ معاون سخنگوی کاخ سفید به اظهارات نتانیاهو در خصوص مذاکرات در حال انجام ایران و گروه 1+5 واکنش نشان داد و این گونه انتقاد را اقدامی عجولانه خواند.

به گزارش رسانه های آمریکا، یرنست که به همراه اوباما به ایالت نیواورلئان سفر کرده است، در گفت وگو با خبرنگاران خاطر نشان کرد: مذاکرات در فضایی بسیار مناسب و سازنده ای در حال انجام، اما هنوز اظهار نظر درخصوص توافق نهایی زود است و نیاز به زمان بیشتری دارد.

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل هم اظهار داشت، مقام های سازمان ملل نسبت به روند مذاکرات بسیار خوشبین و خرسند هستند.

فرهان حق افزود: مقام های این نهاد بین المللی با دقت و حساسیت مذاکرات ژنو بین ایران و گروه 1+5 را دنبال می کنند.

مذاکرات بین ایران و گروه 1+5 از روز پنجشنبه در ژنو در فضایی مثبت در حال برگزاری است و بعد از انجام چند دور مذاکرات سازنده، وزرای خارجه کشورهای ، آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان در سفری غیر منتظره وارد ژنو شدند و قرار است وزرای امور خارجه روسیه و چین نیز با آنان بپیوندند.

بسیاری از خبرگزاری ها و کارشناسان معتقدند که روند سازنده مذاکرات و سفر غیرمنتظره وزرای خارجه گروه 1+5 نشان می دهد که امکان یک توافق بزرگ بین طرفین فراهم شده است.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۶ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات