ترنج موبایل
کد خبر: ۱۶۸۵۸۲

(تصاویر) آلودگی هوای تهران

(تصاویر) آلودگی هوای تهران
تبلیغات
تبلیغات
فرارو- در حالي كه انتظار مي‌رفت بر اساس پيش بيني هواشناسي تهران در روز و شب گذشته بارش باران را تجربه كند اما اين اتفاق نيفتاد و هواي تهران به دليل بالا رفتن ذرات معلق به 2.5 ميکرون در شرايط ناسالم قرار گرفت.

بر اساس اطلاعات رسیده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای شهر تهران بر میزان غلظت کلیه آلاینده‌ها نسبت به روز گذشته در همین ساعت افزوده شده است. به این ترتیب میانگین غلظت آلاینده ­ذرات معلق کمتر از دوونیم میکرون فرا‌تر از حد مجاز بوده و شاخص کیفیت هوا هم اکنون در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
در همین حال آلودگی شدید هوای تهران مدارس ابتدایی پایتخت را از روز یکشنبه تا سه شنبه هفته جاری به تعطیلی کشاند.

ایستگاه‌های پارک رز، پیروزی، تهرانسر، دانشگاه صنعتی شریف، دروس، شادآباد، پارک رازی، پارک سلامت، پارک شکوفه، پارک قائم، دانشگاه علم و صنعت و فرمانداری شهرری به لحاظ آلاینده ذرات معلق کمتر از دوونیم میکرون در شرایط ناسالم قرار دارد.

عکس های مقداد مددی عاکس تسنیم و محمد بابائی عکاس ایرنا از هوای امروز تهران را در زیر می بینید.












تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۷۱ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات