ترنج موبایل
کد خبر: ۱۹۲۲۴۰

علی لاریجانی

نباید بگذاریم شرایط کشور ناآرام باشد

رییس مجلس شورای اسلامی تحقق اقتصاد مقاومتی را منوط به برقراری آرامش در کشور دانست و با تاکید بر لزوم ایجاد همگرایی در کشور، گفت که باید از حواشی پرهیز کنیم و به یکدیگر حسن ظن داشته باشیم.

تبلیغات
تبلیغات

رییس مجلس شورای اسلامی تحقق اقتصاد مقاومتی را منوط به برقراری آرامش در کشور دانست با تاکید بر لزوم ایجاد همگرایی در کشور، گفت که باید از حواشی پرهیز کنیم و به یکدیگر حسن ظن داشته باشیم.

علی لاریجانی این سخنان را در جلسه شورای اداری استان مرکزی، عنوان کرد.

گزیده سخنان لاریجانی را در ادامه می خوانید:

  • وضعیت ما شبیه تاجرهایی است که کرکره مغازه را کشیده‌اند و نیم بند کار می‌کنند و در کار آن پلیس موانعی را در بیرون از تجارتخانه ایجاد کرده که افراد خیلی راحت به آن مراجعه نمی کنند، این وضع و حال ماست و اولین کار این است که کرکره را بالا بکشیم تا بعدا به موانعی که ایجاد شده برسیم و آنها را برطرف کنیم.
  • ما کشوری غنی هستیم و امکانات زیادی داریم اما متاسفانه سوء مدیریت و درست مصرف نشدن منابع دست به دست هم داده تا تجارتخانه فعال نباشد. ضمن اینکه جلوی آن مانع هم گذاشته‌اند. در شرایط فعلی کشور ضروری است که به مسائل با دیدی ملی نگاه کنیم.
  • اگر مدیری نتواند مساله اصلی را درست تشخیص دهد تا آخر کار خیلی موفق نیست. من فکر می‌کنم مساله اصلی کشور ما نکته‌ای است که چند روز پیش رهبری در ملاقات نمایندگان مطرح کردند و آن رونق تولید، اقتصاد مقاومتی، توجه به فرهنگ اسلامی و رونق و تقویت علم و فناوری بود.
  • ما باید در کشور ایجاد امیدواری کنیم نه اینکه یاس را در کشور پمپاژ کنیم. البته کسی نمی‌گوید که اشکالی در کشور وجود ندارد اما با دو نگاه می‌توان با مشکل برخورد کرد؛ یکی حل مشکل و دیگری بزرگ کردن و طرح اغراق‌آمیز آن.
  • اگر با نگاه ملی و مسئولیت‌پذیری به سرنوشت کشور نگاه کنیم نباید بگذاریم شرایط ناآرام باشد. ما باید همگرایی ایجاد کنیم و از حواشی پرهیز کنیم. این هم به کسانی بر می‌گردد که حاشیه بلاوجه درست می‌کنند و هم کسانی که به این حاشیه‌ها می‌پردازند. مساله مهم دیگر این است که به یکدیگر حسن ظن داشته باشیم. چرا ذهن‌ها نسبت به یکدیگر اینقدر مکدر است و با سوء ظن به یکدیگر نگاه می‌شود؟ کجای سنت رسول الله چنین است؟
  • در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی، در دولت و مجلس ستادهای جداگانه‌ای تشکیل شده است. ستاد مربوطه در دولت 300 اقدام عملیاتی را تعریف کرده که در دستور کار شورای اقتصاد قرار دارد و قرار است کار را به جلو ببرند. اگر هم جایی قرار است قانونی عوض شود یا قانون جدید مورد نیاز است یا باید نسبت به زدودن قوانین مزاحم اقدام شود موضوع را به ما پیشنهاد خواهند داد. البته این موضوع در مرکز پژوهش‌ها و مجلس هم به صورت جدی دنبال می‌شود و امیدواریم تا یکی دو ماه آینده نتایج مثمرثمری داشته باشد و تکلیف وزارتخانه‌ها در این زمینه مشخص شود.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات