توضیحات وزیر اطلاعات درباره مذاکره ایران و آمریکا
فرارو- وزیر اطلاعات در خصوص صحت انجام مذاکراتی از سوی ایران با آمریکا، گفت: معنای مذاکره کاملا مشخص و جدای از طرح برخی مباحث است. لذا تاکنون مذاکره ای با آمریکا رخ نداده است چراکه آمریکا باید رویه زورگویانه و ظالمانه خود را در جهان تغییر دهد.
حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای وزیر اطلاعات در پاسخ به سئوالی مبنی بر چگونگی انجام مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا در پی درخواست واشنگتن ، اظهار داشت: بارها جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده هر وقت آمریکا حاضر شد در رویه خود تغییر اساسی ایجاد کند آن زمان موضوع مذاکرات با آمریکا قابل بحث است.
وی افزود: مادامی که آمریکا نخواهد رویه زورگویانه و ظالمانه خود را در جهان تغییر دهد، اصلا جایی برای اینگونه مباحث مطرح نخواهد شد.
اژه ای همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا انجام مذاکراتی بین ایران و آمریکا در برخی سطوح صحت دارد یا خیر، گفت: تا کنون به معنای مذاکره موضوعی مطرح نبوده است.
وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: مذاکرات نیازمند مقدمات ، موخرات ، انگیزه و اهدافی است و لذا تا کنون به این معنا مطلقا مذاکره ای مطرح نبوده و نیست اما اینکه احتمالا در اجلاس هایی که در برخی کشورهای جهان برگزار می شود، احیانا یک مقامی از کشورمان با فردی برخورد و احوال پرسی هم کرده باشد، شاید این اتفاق افتاده باشد و شاید هم بیفتد.
وی همچنین نفس مذاکره را از طرح اینگونه مباحث متفاوت دانست و تاکید کرد: از قبل باید موضوع مذاکره ، طرفهای مذاکره کننده و هدف مذاکره مشخص باشد و لذا اگر چنین مباحثی مد نظر شماست مطلقا چنین اقدامی صورت نگرفته است.