ترنج موبایل
کد خبر: ۲۰۲۵۶۴

هوای خنک تا سه‌شنبه هفته آینده در تهران

تبلیغات
تبلیغات
یک کارشناس سازمان هواشناسی از هوای خنک تا سه‌شنبه در تهران خبر داد.

امین‌حسین نقشینه،کارشناس سازمان هواشناسی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: از امروز در سواحل مرکزی و شرقی دریای خزر و خراسان شمالی(شمال خراسان رضوی و دامنه‌های البرز) افزایش ابر و امشب رگبار باران و رعد و برق پیش‌بینی شده است.

وی با بیان این‌که امروز شدت‌ بارش‌ها در استان گلستان خواهد بود، افزود: دریای خزر امروز مواج پیش‌بینی شده است.

این کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه سامانه بارشی فردا بعدازظهر به شمال غرب کشور وارد می‌شود، گفت: فردا در ارتفاعات و دامنه‌های مرکزی و جنوبی زاگرس( استان فارس، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی) افزایش ابر همراه با رعد و برق و وزش باد خواهیم داشت که این امر تا یکشنبه ادامه دارد.

نقشینه بیان کرد: کاهش دمای سه درجه‌ای امشب برای دامنه‌های شرقی و شمال شرق کشور پیش‌بینی شده است. همچنین می‌توان گفت برای شرق کشور طی سه روز آینده وزش باد شدید همراه با گرد و غبار و کاهش دید افقی رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: امروز و فردا در نواحی مرکزی کشور شاهد وزش باد شدید خواهیم بود که این امر موجب گرد و خاک و کاهش دید افقی در شمال اصفهان، قم، سمنان و جنوب تهران می‌شود همچنین باید بگویم از امشب تا یکشنبه تهران در ارتفاعات شاهد بارش باران خواهد بود.

این کارشناس سازمان هواشناسی افزود: دمای امروز تهران 34 درجه، فردا 35 درجه سانتی‌گراد خواهد بود و کاهش دما را تا سه‌شنبه هفته آینده در تهران خواهیم داشت و هوای خنک حاکم خواهد بود و مجدد سه‌شنبه افزایش دما و آخر هفته کاهش دما در تهران حاکم است.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات