ترنج موبایل
کد خبر: ۲۰۴۱۲۳

وزیر خارجه فنلاند به ایران می‌آید

سفیر ایران در فنلاند از سفر وزیر خارجه این کشور به تهران در هفته آینده خبر داد.

تبلیغات
تبلیغات

سفیر ایران در فنلاند از سفر وزیر خارجه این کشور به تهران در هفته آینده خبر داد.

سید رسول موسوی سفیر ایران در فنلاند اعلام کرد:‌ ارکی تیومیویا وزیر خارجه فنلاند یکشنبه هفته آینده به تهران سفر می‌کند.

وی گفت: وزیر خارجه فنلاند روز یکشنبه هفته آینده با مقامات وزارت خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو می‌کند و روز دوشنبه از شهر شیراز و آثار تاریخی آن بازدید خواهد کرد.

موسوی با اعلام این مطلب در صفحه فیس بوک خود درباره بیوگرافی وزیر خارجه فنلاند نوشته است: تیومیویا در جوانی از مخالفان سرسخت محمدرضا شاه بوده است و 44 سال پیش زمانی که محمدرضا پهلوی به فنلاند آمد او در صف مقدم تظاهرات‌کنندگان علیه شاه ایران بوده است.

وزیر خارجه کنونی فنلاند در سال 1970 یعنی 9 سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تظاهراتی را علیه سفر شاه به فنلاند ترتیب می‌دهد و مصاحبه و اقدامات خاصی را علیه شاه ایران و سفرش به هلسینکی ایجاد می‌کند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات