محسنی اژه در نشست خبری اعلام کرد
ابعاد جدید پرونده "ب ز"
سخنگوی قوه قضائیه از شناسایی و بازداشت افرادی که به عنوان واسطه از طرف میلیاردر نفتی (ب ز) با بیرون از زندان ارتباط برقرار میکردند خبر داد.
سخنگوی قوه قضائیه از شناسایی و بازداشت افرادی که به عنوان واسطه از طرف میلیاردر نفتی (ب ز) با بیرون از زندان ارتباط برقرار میکردند خبر داد.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در نشست خبری روز دوشنبه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس درباره آخرین وضعیت پرونده نفتی گفت: در این پرونده اتفاقات جدیدی رخ داده است که آنها را به اطلاع شما خواهم رساند.
گزیده سخنان اژه ای را در ادامه میخوانید:
پرونده نفتی
- مشخص شد که متهم (ب ز) در مقاطعی از سه شناسنامه با مشخصات متفاوت استفاده میکرده و معلوم شد با هر کدام از این شناسنامهها بهرهبرداریهایی کرده است که این کار از دو جهت یعنی استفاده از شناسنامه مجعول و همچنین نوع کاری که انجام میداده جرم محسوب میشود.
- ایشان توانسته بود با اقداماتی ناصحیح ارتباطی با بعضی افراد در داخل زندان پیدا کند و اطلاعاتی را به بیرون از زندان منتقل کند تا از این طریق بر روی بعضی موارد سرپوش بگذارد.
- بحمدالله واسطهها شناسایی شدند و هم پیغامها و هم کسانی که پیغام به آنها رسیده بود شناسایی شدند و از آنها تحقیق به عمل آمد و بعد بازداشت شدند و لذا یک باب جدید در این پرونده باز شد که امیدواریم به اصل پرونده کمک کند.
- ایشان قبلا دو سال حبس و یک محکومیت دیگر، بیش از 20 چک برگشتی و 6 الی 7 سابقه دیگر داشته که بعضی از آنها قطعی نشده است.
- غیر از وزارت نفت و شرکت نفت شکات دیگری هم پیدا شدهاند و در حال حاضر "ب ز" چندین شاکی خصوصی دارد.
- در حال حاضر 10 نفر در این پرونده بازداشت هستند، از افراد دیگری از جمله مدیران عامل بانکها فعلا به عنوان مطلع تحقیق شده تا اگر تقصیری ثابت شد این عنوان تغییر کند.
نامه به وزیر ارتباطات
- این نامه براساس قانون تعیین مصادیق مجرمانه ارسال شده و دخالت قوا در امور یکدیگر نیست.
- در مورد شبکه های اجتماعی انتظار این است که دستگاه های مسئول تلاش کنند که این شبکه ها وجود داشته باشند و مردم نیز از آنها استفاده خوب ببرند و باید شرایطی فراهم کنند تا موارد خلاف در آنجا نباشد و یا به حداقل برسد. ما اگر از مضررات این شبکه های جلوگیری نکنیم کشور ضرر می کند.
- اواخر سال گذشته و اوایل امسال جلساتی برگزار شد و قرار شد مسئولان مربوطه شرایطی را فراهم کنند تا محتوای مجرمانه شبکه های اجتماعی را بتوان پالایش کرد. 6 ماه از این موضوع گذشت و قرار بود ظرف سه ماه این کار صورت گیرد. به دستور رئیس قوه قضاییه نامه ای نوشته شد تا ساز و کار این موضوع فراهم شود.
- محسنیاژهای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا درست است که کاهش چشمگیر درآمد مخابرات موجب اتخاذ تصمیم مبنی بر فیلتر نرمافزارهای ارتباطی شده است یا خیر؟ گفت: به هیچ وجه چنین چیزی صحت ندارد. همه ما معتقدیم که باید از فناوریهای جدید استفاده کنیم اما این را هم قبول داریم که اگر یک فناوری مسائلی برخلاف عفت عمومی و امنیت به همراه دارد با این بخش باید مقابله کنیم.
- ایشان با فرض این که حکم صادر نشده مطالبی را عرض کردند اما حکم صادر شده است و طبیعتا آن اشکالات وارد نیست؛ زیرا وی فرض را بر این گذاشته بود که حکم صادر نشده است.
گشت های انصار حزب الله
- خبرنگار دیگری سوال خود را این گونه مطرح کرد که اگر بین گشتهای انصار حزبالله و افراد درگیری پیش بیاید این موضوع از نظر حقوقی چه جایگاهی دارد؟ که محسنی اژهای پاسخ داد: آنها گفتهاند که ما خلاف قانون عمل نمیکنیم و انشاء الله چیزی که شما مطرح کردید پیش نخواهد آمد.
- نشنیدهام که پرونده او به وزارت اطلاعات رفته باشد.
- بخشی از پرونده که در دادسرا بود هنوز در مرحله تحقیقات است و بخشی از پرونده هم که در دیوان عالی کشور است هنوز نهایی نشده است.
- اول باید این را بگویم که هر کسی که اعتراضی دارد اگر از طریق قانون وارد شود به نفع او و جامعه است. این جمعیت اعتراضی داشتند و میتوانستند خیلی بهتر از این اعتراض کنند. طبیعی است وقتی به خیابان میآیند اگر تجمعی صورت گیرد و منجر به یک سلسله مسائل بعدی شود و اختلالی در نظم پیش بیاید نیروی انتظامی موظف است از اختلال در نظم جلوگیری کند.
- آنچه که در رسانهها مطرح شد مبنی بر بازداشت افراد زیادی در این رابطه صحت ندارد، البته دیروز برخوردی پیش آمده و افراد معدودی را نگه داشتند که شاید تا الان آزاد شده باشند و اگر هم آزاد نشده باشند و مشکل خاصی نداشته باشند بازداشتشان زیاد طول نمیکشد.
- برخلاف تبلیغاتی که در این زمینه صورت گرفت پرونده ایشان ربطی به موضوع ورزش ندارد، هر چند که در یک نقطه مربوط به این امر صورت گرفته باشد.
- این پرونده در حال رسیدگی است و ایشان فعلا در بازداشت است تا به پرونده رسیدگی شود.