ترنج موبایل
کد خبر: ۲۰۹۴۷

میلیونر میرداماد نشین در اسکار ایرانی!

میم فه

تبلیغات
تبلیغات

اسکار آمریکایی را فراموش کنید. البته شاید کار راحتی نباشد چون می‌گویند اسکار شبی فراموش‌ناشدنی است؛ اما ما از شما خواهش می کنیم فراموشش کنید چون ما نمونه‌ی ایرانی آن را ساخته‌ایم به چه خوبی! منظورم جشنواره فجر نیست ها... جشنواره فجر که از اسکار هم بهتر است!

عرض می‌کنم "ما" نه "آنها". ما شامل من است و سایر بر و بچه‌های فرارو که یکی از تخصص‌های همگی‌مان "ایرانی سازی" است. یعنی کافیست یک چیزی در آن سوی دنیا کارش بگیرد، ما فورا می‌فهمیم اصل آن چیز ایرانی بوده یا اگر نتوانیم -که بعید است- معادل ایرانی آن را می‌سازیم. سازمان رقیبی هم داریم به نام "اسلامی‌سازی" که البته دولتی است و رقابت تنگاتنگی با ما دارد. مثلا در حالی که ما داشتیم کشف می‌کردیم مراسم ولنتاین اصولا ایرانی است، حجت الاسلام زم، یکی از هزاران کارشناس در سازمان رقیب ما پیشنهاد کرد تاریخ یک ازدواج مهم در صدر اسلام به عنوان ولنتاین اسلامی اعلام شود. بله... ما اینیم!

از اصل حرف دور نشویم. "ما" دیشب همزمان با برپایی مراسم اسکار آمریکایی در کداک تیاتر، مراسم اسکار ایرانی را در فرارو برپا کردیم. به همین راحتی! به قول معروف Yes We Can!

البته برای ما که اینکاره‌ایم و در جریان امور هستیم، راحت بود. هزار نکته باریک تر از مو و کلفت تر از مناره این وسط هست که واجب می کند شما و سایر افراد ناآگاه از این کارها کناره بگیرید. مثلا یکی از این نکات این است که همه چیز در ایران سیاسی است و در برگزاری یک اسکار ایرانی، باید بیش از هنر و سینما ،سیاست را در نظر گرفت. نکات بیشمار دیگری هم هست که به صلاح نیست بگویم.

به هر حال نتایج نخستین اسکار ایرانی در سایت فرارو به شرح زیر اعلام شد:

اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن را فاطمه رجبی بازیگر فیلم «باید به کی فحش بدم؟» به کارگردانی غلامحسین الهام دریافت کرد.

اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد: صادق محصولی برای بازی در فیلم «میلیونر میرداماد نشین»

اسکار بهترین جلوه‌های ویژه: بدون هیچ توضیحی و با سپاس از دکتر رحیمی، به دکتر عوضعلی کردان اهدا شد.

اسکار برای بهترین طراحی صحنه به استاندار یزد برای فیلم «اوه... عجب استقبالی!» اهدا شد.

اسکار بهترین طراحی لباس به طراح لباس رئیس جمهور احمدی‌نژاد که متاسفانه چند سال پیش درگذشته است داده شد.

اسکار بهترین فیلمنامه اریژینال: مشترکا به سید محمد خاتمی و میرحسین موسوی برای فیلم «کی میاد؟ کی نمی‌آد؟» از کمپانی فیلمسازی اصلاح‌طلبان.

اسکار بهترین فیلمنامه اقتباسی: اختصاصا برای سید محمد خاتمی برای سناریوی «علی‌رغم میل باطنی‌ام نامزد می‌شوم» که از روی داستانی با همین نام از اکبر هاشمی رفسنجانی اقتباس شده است.

اسکار بهترین فیلمبرداری: مشترکا به فیلمبردارهای سفرهای استانی دکتر محمود احمدی‌نژاد، به استفاده بهینه از لنزهای wide اهدا شد.

اسکار "بهترین مستند بلند" به میم فه برای مستند « حضور احمدی‌نژاد در انقلاب » اهدا شد.

اسکار بهترین انیمیشن بلند به "مهرداد بذرپاش" برای ساخت انیمیشن کودکانه‌ی «سایپا چه حالی میده» اهدا شد.

اسکار بهترین انیمیشن کوتاه به "کاوه اشتهاردی" برای ساخت انیمیشن کودکانه‌ی « شهر اسباب بازی » با تهیه کنندگی موسسه مطبوعاتی "ایران" اهدا شد.

اسکار بهترین صداگذاری: عزت الله ضرغامی برای مجموعه کارهای سیما و به ویژه برای تبدیل دوست دختر به نامزد عقدی و ویسکی به نوشابه .

اسکار بهترین ترانه: مهدی کروبی برای «دلبرم دلبر، خانه خرابم کرد» .

اسکار بهترین کارگردانی به اکبر هاشمی رفسنجانی برای «پدرخوانده 8».

اسکار بهترین فیلم خارجی به "هوگو چاوز" برای فیلم «دموکراتیک مادام‌العمر شدم!» اهدا شد.

انتخاب بینندگان هم به شرح زیر اعلام شد:

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات