ترنج موبایل
کد خبر: ۲۳۴۴۸

بنیاد "اکبر رادی " تاسیس می شود

تبلیغات
تبلیغات


بنياد هنري و پژوهشي مرحوم «اكبر رادي» كار خود را با بازخواني نمايشنامه‌هاي اين نويسنده بزرگ تا يك ماه ديگر آغاز خواهد كرد.

در مراسم تشريح برنامه‌هاي مدرسه تئاتر در فرهنگسراي بهمن،‌ زمزمه‌هاي ايجاد بنياد رادي زماني رسمي شد كه مجيد سرسنگي، قائم مقام سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران خبر تاسيس اين بنياد را در اولين سالگرد درگذشت رادي عنوان كرد.

سپس هيئت موسسي شامل عطاالله كوپال، شكرخدا گودرزي، حميده بانوعنقا و شهرام كرمي كارهاي اين بنياد را آغاز كردند.اولين كار اين بنياد برگزاري برنامه‌هاي نمايشنامه‌خواني بود كه به گفته كوپال در يك نشست خبري قرار است اين برنامه تا ماه آينده برگزار و بنياد كار خود را رسما آغاز كند.

گودرزي درباره اين بنياد به خبرنگاران بيان داشت: قرار است در برنامه‌هايي كه برگزار مي‌شود از دانش‌آموختگان مدرسه تئاتر فرهنگسراي بهمن نيز استفاده شود و آنها هم در برنامه‌ها حضور داشته باشند.

كوپال نيز در اين نشست خبري يادآور شد: در همه جاي دنيا مراكزي براي نويسندگان وجود دارد و شاگردان زيادي را اين موسسه‌ها و بنيادها پرورش مي‌دهند.

وي ادامه داد: تصميم گرفتيم براي مرحوم اكبر رادي نيز بنيادي تأسيس شود كه به تحقيقات و نوشته‌هاي مرحوم سامان بخشد و اين امر حالت جدي را زماني به خود گرفت كه در مراسم بزرگداشت مرحوم مسئله مطرح شد.

كوپال خاطرنشان ساخت: سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران قول همكاري بنياد را داده است و اين بنياد قرار است شالوده‌هاي كار پژوهشي را انجام دهد.

وي برنامه‌هاي نمايشنامه‌خواني را اولين حركت خواند و بيان داشت: با 10 كارگردان برجسته صحبت كرده‌ايم تا 10 نمايشنامه از مرحوم رادي را بازخواني كنند و در كنار نمايشنامه‌خواني‌ها 10 منتقد تئاتر نيز به نقد آثار بپردازند.

كوپال تاكيد كرد كه اولين برنامه نمايشنامه‌خواني ماه آينده برگزار مي‌شود.

وي همچنين گفت: اين بنياد به حمايت زياد نيازمند است و ما به تنهايي نمي‌توانيم كار زيادي انجام دهيم. اين كار قبل از آنكه

اساسنامه آن نوشته شود به صورت عملي كار خود را آغاز مي‌كند و ما در آينده‌اي نزديك كار تدوين اساسنامه بنياد را با همكاري سازمان انجام خواهيم داد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات