ترنج موبایل
کد خبر: ۲۳۴۹۲

اعتراض سوئیس به موضعگیری اسرائیل

تبلیغات
تبلیغات


وزارت خارجه سوئيس نماينده رژيم‌صهيونيستي در برن را در واكنش به انتقادهاي «افراطي» مقام‌هاي تل‌آويو از ديدار روساي جمهوري ايران و سوئيس فراخواند و از واكنش‌هاي زننده سران تل‌آويو ابراز تعجب كرد.

وزارت خارجه سوئيس نماينده رژيم‌صهيونيستي در برن را در واكنش به انتقادهاي «افراطي» مقام‌هاي تل‌آويو از ديدار روساي جمهوري ايران و سوئيس فراخواند.

شين‌هوا گزارش داد، اين اقدام سوئيس در واكنش به تصميم مقام‌هاي رژيم‌صهيونيستي مبني بر فراخواندن سفير اين رژيم از برن براي «مشورت» و در پي ديدار روساي جمهور ايران و سوئيس در كنفرانس ضدنژادپرستي در ژنو انجام شد.

وزارت خارجه سوئيس طي بيانيه‌اي در اين‌باره اعلام كرد: «برن ادبيات افراط‌گرايانه كه نمايندگان اسرائيلي در موضع‌گيري‌هاي خود استفاده كرده‌اند را مايه تاسف مي‌داند.»

در ادامه آمده است كه مقام‌هاي اسرائيلي از ديدار «هانس رودولف مرتس»، رئيس‌جمهوري سوئيس و «محمود احمدي‌نژاد»، همتاي ايراني وي كاملا مطلع بودند بنابراين واكنش «زننده»، تل‌آويو نسبت به اين ديدار، جاي تعجب داشت.

روساي جمهوري ايران و سوئيس يك‌شنبه شب و در آستانه آغاز به‌كار كنفرانس ضدنژاد پرستي دوربان با يكديگر ديدار و گفت‌وگو كردند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات