ترنج موبایل
کد خبر: ۲۴۰۱۷

اظهار نظر رضایی درباره حجاب

تبلیغات
تبلیغات


محسن رضایی گفت:من معتقدم مسئله حجاب يك ارزش بسيار بالا براي بانوان ماست، و ما بايد اين ارزش را حفظ كنيم، اما اين ارزش بايد با قلب و دل خانم‌هاي ما همراه باشد .

محسن رضايي شب گذشته در نشستي كه از سوي بنياد مردم (يكي از حاميان او) برگزار شد و در آن جمعي از نخبگان جوان حضور داشتند درپاسخ به سوالی درخصوص رويكرد خود نسبت به حجاب خانم‌ها گفت: من معتقدم مسئله حجاب يك ارزش بسيار بالا براي بانوان ماست، و ما بايد اين ارزش را حفظ كنيم، اما اين ارزش بايد با قلب و دل خانم‌هاي ما همراه باشد چرا كه اگر بخواهيم با زور و اجبار اين مسئله را به خانم‌ها تحميل كنيم، ممكن است به يك مبارزه اجتماعي تبديل شود.

دبير مجمع تشخيص مصحلت نظام با تاكيد بر اين‌كه ما بايد سعي كنيم حجاب اسلامي را با فرهنگ ايراني همراه كنيم، افزود: ما نبايد خودمان را مسلمان تر از پيامبر خدا(ص) تصور كنيم و قيد و بندهاي تند و تيزي بگذاريم، البته از آن طرف هم فلسفه حجاب بايد به خوبي تبيين شود تا ان‌شاءلله خانم‌هاي ما با ميل و اختيار حجاب را انتخاب كنند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات