ترنج موبایل
کد خبر: ۲۴۳۳۷

تجمع معترضین به عملکرد صدا وسیما در انتخابات

تبلیغات
تبلیغات


حدود ۱۰۰ نفر از دانشجویان و جوانان حامی میرحسین موسوی که در اعتراض به رویکرد جانبدارانه صدا و سیما با هدف ملاقات با رییس این سازمان، در مقابل مسجد بلال جمع شده بودند، با گفت گو با نماینده عزت الله ضرغامی برای نشان دادن حسن نیت ، با صدور بیانیه‌ای به اعتراض خود پایان دادند.

تجمع اعتراض آميز ابتدا در مقابل مسجد بلال صدا و سیما آغاز شد که با طولانی شدن انتظار تجمع‌کنندگان برای گفتگو با مسؤولان صدا و سیما، در نهایت به مقابل در اصلی جام جم تغییر یافت.

متعاقب آن، جعفری، مدیرکل حوزه ریاست و مشاور عزت‌الله ضرغامی پس از حدود ۳ ساعت از شروع این تجمع، با حضور در جمع متحصنین به گفتگو با آن‌ها پرداخت.

در این تجمع، ابتدا سعید الله بداشتی، دبیر ستاد یاران میرحسین موسوی با تشکر از حسن برخورد نیروی انتظامی مستقر در سازمان، با بیان این که جمع حاضر از اعضای شناخته شده و شناسنامه دار سال های اخیر هستند که دغدغه حفظ نظام دارند.

وی گفت: امید آن بود که با تغییر مدیریت صداوسیما، چندصدایی در این رسانه حاکم شود ولی متاسفانه شاهد هستیم که نه تنها این رویکرد دنبال نشد، بلکه رسانه ملی از پوشش انتقادات مراجع معظم تقلید از دولت نهم هم کوتاهی می کند.

مهدی درویش یکی از اعضای شورای مرکزی ستاد ياران ميرحسين نیز گفت: در فضایی که تاسیس رادیو تلویزیون خصوصی داده نمی شود، باید فضای مساوی به تمام فعالین سیاسی داده شود در حالی که صدا و سیما به ستاد تبلیغاتی دولت تبدیل شده است که مفهوم دیگر آن این است که صداوسیما سرنوشت انتخابات را تعیین می کند.

یکی دیگر از معترضین نیز گفت: رویکردهای جناحی و تبلیغاتی صدا و سیما مردم را به سمت رسانه های بیگانه هدایت می کند.
برخی دیگر از معترضین، به صورت مستند به نحوه اطلاع‌رسانی و جهت‌گیری سیاسی صدا و سیما در زمینه انتخابات اعتراض کردند.

پی‌گیری خط تخریبی علیه نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری و نیز حمایت بی‌شائبه صدا و سیما از عملکرد دولت نهم، عدم پوشش خبری انتقادات چهره‌های سیاسی کشور و حتی مراجع تقلید به عملکرد دولت و نیز سانسور بی‌سابقه مخالفت رهبر انقلاب با الحاق سازمان حج به گردشگری از مهم‌ترین محورهای اعتراض‌های تجمع‌کنندگان به صدا و سیما بود.

جعفری، مدیرکل حوزه ریاست صدا و سیما، پس از استماع این اعتراض‌ها، با بیان این که مطالبات جدی است و او تنها می‌تواند به انتقال این مسائل به ضرغامی کمک کند، تجمع حامیام جوان موسوی را نشان از بلوغ سیاسی این جمع دانست و گفت که صدا و سیما از این‌گونه اعتراض‌ها و تجمعات که به شکل مدنی برگزار می‌شود، استقبال می‌کند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد که حضور پررنگ احمدی‌نژاد در برنامه‌های صدا و سیما ربطی به جهت‌گیری این رسانه ندارد و به خاطر پرکار بودن ذاتی دولت نهم نسبت به دولت‌های قبل است!

وی همچنین به صورت تلویحی خبر از آن داد که تا زمانی که ستاد انتخابات کشور به رسانه ملی ابلاغ نکند، صدا و سیما مجبور است که به پوشش اخبار مربوط به دولت به نحوه قبلی ادامه دهد.

پس از این سخنان، تجمع‌کنندگان با اعلام این‌که در روزهای آینده منتظر تغییر رویکرد صدا و سیما خواهند ماند، هشدار دادند که در صورت ادامه روند فعلی به شکل گسترده‌تری به اعتراضات خود ادامه خواهند داد.

در پایان این اعتراض مدنی و آرام، تجمع کنندگان نماز ظهر را در مسجد بلال اقامه کردند.
متن بیانیه ستاد یاران میرحسین موسوی، که در این تجمع اعتراض آمیز که در حضور مدیرکل دفتر رییس سازمان صداو سیما قرائت شد، در پی می آید.

بسم الله الرحمن الرحیم
رادیو و تلویزیون موظفند اخباری را نقل کنند که صد در صد صحت آن ثابت می باشد و برای اضطراب و تشویش اذهان اخبار غیر موثق را نقل ننمایند . امام خمینی (ره)

جناب آقای مهندس سید عزت الله ضرغامی
ریاست محترم سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
با سلام

حضرتعالی بیش از هرشخص دیگری مستحضر هستید که کشور در چه شرایط بغرنج و خطرناکی به سر می برد و نیک می دانید که تنها راه برون رفت از این وضعیت چالش برانگیز، مشارکت حداکثری تمام آحاد مردم در انتخابات پیش رو است.

در حالی که تنها ۳۸ روز تا زمان برگزاری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است، متاسفانه رویکرد تبلیغاتی رسانه ی ملی، این شائبه را به شدت تقویت می کند که صداو سیما برخلاف انتظارات ، به دنبال مشارکت حداقلی است .

مشارکت حداقلی نه تنها زمینه ساز احقاق حقوق تمام مردم نیست، بلکه بسترساز افزایش تهدیدات خارجی نیز می باشد .
جناب آقای ضرغامی!

انتظار از شما و مجموعه رسانه ی ملی این است، که از تمام امکانات و ظرفیت های موجود برای تحقق خواست امام راحل (ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات دهم ریاست جمهوری استفاده کنید .

در مدت زمان اندک باقی مانده تا انتخابات، شاهد رویکرد جانب دارانه و یک سویه رسانه ی ملی در پوشش اخبار دولت نهم هستیم. این رویکرد نتیجه ای ندارد جز از بین بردن حس اعتماد مردم به رسانه ملی !

تنها عایدی رسانه ملی در این گذر فقط و فقط رضایت و خشنودی جریان اقتدارگرا است که در دراز مدت گریبان مجموعه تحت امر شما را نیز خواهد گرفت و دلسردی توده مردم را نسبت به تماشای رسانه ملی رقم خواهد زد که در پی آن مخاطبان را به سوی رسانه های بیگانه هدایت می کند .

اکنون نیز با توجه به موارد فوق و هشدار نسبت به روند در پیش گرفته شده در صدا و سیما که همچنان شائبه بی اثر کردن رای مردم و خواست آنان را تقویت می کند ، پیشنهاداتی چند را معروض می داریم :

۱- پخش برنامه های انتخاباتی در زمان پر بیننده و پر شنونده رسانه و به منظور ایجاد شور و هیجان انتخاباتی در بین مردم صورت پذیرد.

۲- رویکرد "مشارکت محور " به این معنا که در برنامه ها و بخش های خبری پیام مشارکت حداکثری مردم و تلاش برای حضور موثردر انتخابات مد نظر قرار گیرد .

۳- به جای تخریب و گزارش اخبار مشوه و مطالبی که شائبه تفرقه افکنی درباره شان وجود دارد، مواضع رسمی کاندیداها منتشر شود تا همگان از مواضع واقعی و اصلی ایشان مطلع شوند.

۴- امکان بررسی و ارزیابی دقیق مواضع نامزدها و هواداران ایشان از طریق جلسات مناظره و میزگردهای کارشناسی با حضور نمایندگان آنها از هم اکنون فراهم آید.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات