انصار نیوز: کروبی شعبان بی مخ حلقه نفوذی آقای"ق"
سایت خبری انصار نیوز با درج مطلبی با عنوان " شعبان اصلاح طلبان" می نویسد :"گويى عناصر راديكال و ساختارشكن، دوره شيخوخيت شيخ اصلاحات را پايان يافته تلقى نموده و به دنبال آنند تا با درگير كردن او با نهادهاى مختلف نظام و ارائه چهرهاى پرخاشجو، او را به شعبان اصلاحات تبديل كنند".
هاشمی نویسنده این یادداشت مدعی است:"رفتار و مواضع سياسى روزهاى اخير آقاى كروبى و ارگان حزبى او ثابت مىكند كه آن چهره دوم خردادى بانفوذ ق… كه اتفاقا رابطهاش با كروبى جن و بسم الله است هدفگذارى دقيقى كرده است".
در ادامه این مطلب آمده است:" اينكه چهره متنفذ مذكور، عناصر نفوذى خود را به گونهاى هوشمندانه در حلقه اول كروبى چيده، كه هرگاه اراده كند، دبيركل حزب اعتماد ملى را به واكنشهاى ويژه و مورد نظر وادارد. مواضع آقاى كروبى هنگام ثبتنام در انتخابات كه عليه بسيج و سپاه اتخاذ شد، بيانگر غلتيدن او به دام خطرناكى است كه همان حلقه براى او گستردهاند."