ترنج موبایل
کد خبر: ۲۶۲۹۳

سعید لیلاز در گفتگو با «فرارو»:

ساعات تلخ و دشوار "احمدی نژاد" در هر سه مناظره

ساعات تلخ و دشوار "احمدی نژاد" در هر سه مناظره
تبلیغات
تبلیغات

فرارو- «احمدی نژاد در هر سه مناظره ساعت های تلخ و دشواری خواهد داشت، این اولین بار است که یک رییس جمهور باید از خود دفاع کند، نکته ی دوم این که دیکته ای که ایشان نوشته است غلط های بسیاری دارد و نقطه ای که غلط نداشته باشد بسیار کم دارد.»

سعید لیلاز در گفتگو با خبرنگار فرارو درباره ی مناظره ی احمدی نژاد و موسوی و افشاگری های احتمالی احمدی نژاد گفت: «احمدی نژاد چیزی که می گوید یک شعار تو خالی است چون که ایشان برای افشاگری چهار سال فرصت داشته و در اوج قدرت بوده است و زمانی که ایشان رییس جمهور بوده اند تمام قوای کشور اعم از رسمی و غیر رسمی، نظامی و غیر نظامی پشت سر ایشان حضور داشته اند، اگر می خواست کاری در جهت مقابله با فساد انجام دهد در این چهار سال انجام می داد، نه حالا که اواخر دوره ی ریاست جمهوری ایشان است.»

وی ادامه داد: «اما از طرف دیگر دولت ایشان هم یکی از متهم ها در حوزه ی گسترش فساد است. این موضوع هم در وام های بانکی، هم در توزیع منابع و هم در گمرک دیده شده است. بنابراین به نظر نمی رسد رییس جمهور بخواهد امشب در این باره حرفی بزند.»

لیلاز افزود: «اگر احمدی نژاد حرفی بزند به موسوی هیچ لطمه ای وارد نخواهد کرد چون موسوی خود یکی از مدعیان مبارزه با فساد است، اگر احمدی نژاد فردی فاسد را سراغ داشت خوب بود در همین فرصت چهار ساله به قوه ی قضاییه معرفی می کرد چون اگر رییس جمهور در جایی فساد ببیند و برای مقابله با آن اقدام نکند خودش مرتکب جرم شده است.»

این تحلیلگر مسائل سیاسی در باره ی پاسخ موسوی به افشاگری های احمدی نژاد گفت: «آقای موسوی این پاسخ را خواهد داد که اگر شما به فساد در میان برخی افراد رسیدید چرا دراین چهار سال آن را به مقامات قضایی معرفی نکردید؟ در این حالت دو جرم مطرح خواهد شد اول جرم شخصی که اسمش در جیب رییس جمهور است و دیگری جرم شخص رییس جمهور است، جرم رییس جمهور به این دلیل مطرح می شود که در این چهار سال اقدام قضایی صورت نداده و در انتخابات از آن به عنوان یک ابزار تبلیغاتی استفاده می کند، به نظر من احمدی نژاد این کار را نخواهد کرد و اگر هم این کار را صورت دهد پاسخ موسوی این خواهد بود.»

وی درباره ی مناظره ی احمدی نژاد با کاندیداهای دیگر گفت: «احمدی نژاد در هر سه مناظره ساعت های تلخ و دشواری خواهد داشت، این اولین بار است که یک رییس جمهور باید از خود دفاع کند، نکته ی دوم این که دیکته ای که ایشان نوشته است غلط های بسیاری دارد و نقطه ای که غلط نداشته باشد بسیار کم دارد.»

لیلاز گفت: «روش سیاست ورزی احمدی نژاد به گونه ای بوده است که اگر کسی از همان روش برای مقابله با احمدی نژاد استفاده کند آسان ترین راه ممکن را برای ضربه زدن به یک رییس جمهور در تاریخ معاصر ایران را در پی خواهد داشت. چون ایشان با هیاهو، و آمار مخدوش رییس جمهور شدند و هر کس بخواهد با ایشان مقابله کند با ارائه ی عملکرد ضعیف احمدی نژاد به راحتی می توان ایشان را شکست داد.»

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات