ترنج موبایل
کد خبر: ۲۶۵۸۹۹

(تصاویر) روحانی در مراسم سالگرد مادرش

تبلیغات
تبلیغات
مراسم نخستین سالگرد درگذشت بانو سکینه پیوندی، والده مکرمه حسن روحانی رییس‌جمهوری در شهرستان سرخه برگزار شد.

به گزارش فرادید، این مراسم روز یکشنبه و همزمان با ايام فاطميه و سالروز شهادت بي بي دو عالم، ام ابيها اسوه زنان عالم حضرت فاطمه زهرا (س)، در مصلی و حسينيه شهداء شهرستان سرخه برگزار شد.

همزمان با حضور دکتر روحانی و حسین فریدون دستیار ویژه رییس جمهوری، شماری از وزرا، معاونين رييس جمهوري، اعضاي دولت، مسوولان استان و روحانیون و مردم قدرشناس استان سمنان بویژه شهرستان سرخه در این مراسم حضور داشتند. مداحان اهل بيت(ع) در ادامه این مراسم به نوحه خواني و مرثيه سرايي پرداختند.

رییس جمهوری همچنین با حضور بر مزار شهدای سرخه و قرائت فاتحه، از مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تجلیل کرد. دكتر روحاني عصر يكشنبه به تهران بازگشت.



*منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۱۰ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات