ترنج موبایل
کد خبر: ۲۶۹۳۴

اوباما طرح صلح جديدي را به قاهره و تل‌آويو ارايه كرده

تبلیغات
تبلیغات


رئيس‌جمهوري آمريكا طرح صلحی را به قاهره و تل‌آويو ارايه كرده است که در آن راه‌حل تشکیل دو کشور فلسطین و اسرائیل نهایی می‌شود.

به گزارش پايگاه خبري البوابه، یک منبع آگاه در قاهره به روزنامه «الشرق ‌الاوسط» گفت که «باراك اوباما»، رئيس‌جمهوري آمريكا در سفر «بنيامين نتانیاهو»، نخست‌وزير رژيم‌صهيونيستي به واشنگتن در ماه گذشته طرح صلحی را به وی ارايه داده است.

بر مبنای طرح صلح اوباما تا سال 2011 ميلادي، فلسطيني‌ها و اسرائيل به توافق مي‌رسند و اين طرح تشکیل کشور مستقل فلسطین را در بر مي‌گيرد.
بر اساس اين گزارش، منبع مصری گفته است که به نخست‌وزير رژيم‌صهيونيستي فرصتي 6 هفته‌ای داده شده تا وي نظر خود را در مورد اين طرح مطرح كند.

اوباما در سفر هفته‌ گذشته‌ خود به مصر این طرح را با «عمر سلیمان»، رئیس سازمان اطلاعات مصر و «احمد ابوالغیط»، وزیر خارجه این کشور در میان گذاشته و از آنها نظر خود در مورد اين طرح را به واشنگتن اعلام كنند.

اين خبر در حالي منتشر مي‌شود كه «جورج میچل»‏، فرستاده ویژه‌ رئيس‌جمهوري آمریکا به منطقه خاورمیانه سفر كرده است و درصدد است نظر مثبت نتانیاهو در مورد پايان دادن به گسترش شهرک‌سازی‌ها صهيونيست‌نشين در كرانه‌باختري جلب كند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات