با تکمیل طراحی و پیادهسازی سامانهی نظام مراقبت اجتماعی از دانشآموزان (نماد) در 6 استان کشور، از نرمافزار طرای شدهی این سامانه با سرمایهگذاری 15 میلیارد ریالی بنیاد برکت، وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار روابط عمومي بنياد برکت، دومين نشست شوراي عالي سند نظام مراقبت اجتماعي از دانش آموزان (نماد) در ساختمان شهيد رجايي وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.
دکتر نوروزی مدیر عامل بنیاد برکت در این نشست با بیان اینکه طراحی و پیادهسازی سامانهی نماد با مشارکت برکتتِل یکی از شرکتهای زیرمجموعهی بنیاد برکت انجام گرفته است، گفت : بنیاد برکت به نمایندگی از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با سرمایهگذاری مبلغ 15 میلیارد ریالی طرح نرمافزاری این سامانه را آغاز کرده است.
وی در ادامه با ارایهی گزارشی از روند اجرای این طرح اظهار داشت: از یک سال پیش کار روی نرمافزار «نماد» را آغاز کردیم و اطلاعات سامانهی سنجش و پروندهی تعیین سلامت الکترونیکی دانشآموزان، به صورت همگام با این سامانه در حال تکمیل است.
وی افزود: یک مرکز فرمان یا دیتاسنتر نیز برای این موضوع طراحی شده است تا از سامانه پشتیبانی کند.
مدیرعامل بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اشاره به بستههای خدماتی و آموزشی که در سامانه تعبیه شده است اذعان داشت : این بستهها تحت عنوان آموزشهای ارتقایی برای والدین بر روی سامانه بارگذاری شدهاند.
دکتر نوروزی با بیان اینکه در ٧٢ مدرسه طرح به شکل آزمایشی اجرایی شده است، گفت: اطلاعات ١٨ هزار دانشآموز در این سامانه وارد شده است و برای تمام مدارسِ این طرح، امکانات سختافزاری خریداری و برای ١٠ مدرسه امکان مشاوره از راه دور فراهم شده است.
علاوه بر این، امکان معاینه و سنجش سلامت دانشآموزان با تجهیزات پیشرفته هم وجود دارد.
در این جلسه همچنین، وزیر آموزش و پرورش با تشکر از همهی ارگانها و نهادهای دخیل در سامانهی نظام مراقبت اجتماعی از دانش آموزان (نماد)، بهویژه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و بنیاد برکت به نمایندگی از این ستاد، گفت: هرچند كار گروهي، آن هم با مشاركت بيش از 10 وزارتخانه، سازمان و يا دستگاههاي دولتي، سخت به نظر ميرسد اما طبق گزارشهاي رسيده، گامهاي مؤثري توسط اعضاي «نماد» در راستاي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي برداشته شده است.
دانش آشتیانی بیان داشت: اگر بخواهيم كشور در مسير توسعه گام بردارد، بايد در زمینهی آموزش و پرورش سرمايهگذاري كنيم و اين سرمايهگذاري نيز بايد بيشتر در دوران ابتدايي و قبل از آن انجام گيرد، زيرا ميزان تأثيرپذيري افراد از آموزشهاي ارایه شده در سنين پايين، بيشتر است.
وي افزود: ارتباط نسل قديم با نسل جديد بسيار مشكل شده است، زيرا دنياي جوانان امروزي با والدينشان متفاوت است. بنابراين خانوادهها نيز نيازمند فراگيري مهارتهاي زندگي هستند.
دانش آشتیانی خاطرنشان كرد: در موضوع آسيبهاي اجتماعي بايد بيشترين سرمايهگذاري درحوزهی پيشگيري انجام گيرد و دانشآموزان بايد به فراگيري مهارتها ترغيب شوند.
در پایان این نشست با حضور وزیر آموزش و پرورش، مدیرعامل بنیاد برکت و نمایندگانی از سازمانهای مختلف از سامانهی نظام مراقبت اجتماعی از دانش آموزان (نماد) رونمایی شد.