خانه شهردار تهران متری ۲۰میلیون تومان است؟
به گزارش شرق، دغدغه این روزهای محمدباقر قالیباف نظریهاش است؛ همان نظریهای که بیش از آنکه مال خودش باشد، در جنبش والاستریت شنیده شد.
با این تفاوت که مردم حاضر در جنبش آمریکایی ٩٩ را در برابر يك فریاد میزدند و در مقابل قالیباف از ٩٦ در برابر چهار سخن میگوید. شهردار تهران برای اثبات درستی نظریهاش مصداق هم آورده است.
یافتن پاسخ کار سادهای است. با گشتی در میان خبرها میتوان نشانههای زیادی پیدا کرد که بيانگر پاسخ این پرسش است. مهمترین نشانه سخنان روز گذشته سیف، رئیس کل بانک مرکزی است. او از بدهی ششهزارمیلیارد تومانی شهرداری تهران به شبکه بانکی خبر داد.
افراد خاص و نهادهای خاص در دولت قبلی به راحتی وام گرفتند و بخشی را هم بردند و خوردند. وامهای کلانی که هماکنون به معوقات بانکی شهره شدهاند و برآوردها نشان میدهد چیزی بین ١٠٠ تا ١٥٠هزارمیلیارد تومان از پول بانکها سوخت شده است؛ یعنی دیگر امیدی به بازپسگیری آنها نیست.
نکته دوم، رحمتالله حافظی، عضو شورای شهر تهران در نشستی خبری از «هبه» ٣٥٠میلیون تومانی به معاونان شهردار خبر داد که از زمان صدارت قالیباف بر شهرداری (١٢ سال) مرسوم بوده است.
هبه ٣٥٠میلیون تومانی به معاونان شهردار، برابر با ٣٧٢ ماه حقوق همان ٩٦ درصدهایی است که سنگ آنها را به سینه میزنید. به عبارت دیگر این هبه برابر با ٣١ سال کار کارگرانی است که دستمزد آنها براساس آخرین تصمیمات وزارت کار به ٩٤٠هزار تومان افزایش یافته است.
املاک نجومی هم که آوازهاش همه جا پیچیده است. این پرونده پایان تلخی هم داشت و به راحتی از دستور کار مجلس برای تحقیق و تفحص خارج شد.
ظاهرا علاوه بر معاونان شهردار، خانه خود شهردار هم در همین مناطق است، مناطقی که براساس آمار منتشر شده، قیمت هر متر آن حداقل ٢٠میلیون تومان است. حالا با این پرونده چگونه دولت را چهار درصدی و خود را ٩٦ درصدی میدانید؟