bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۳۹۶۸۵

قیمت آب هم گران شد

بر اساس لایحه بودجه ۹۷ وزارت نیرو از طریق شرکت‌های آبفای شهری سراسر کشور مکلف است علاوه‌ بر دریافت نرخ آب‌بهای شهری به‌ازای هر مترمکعب آب شرب مبلغ ۲۰۰ ریال از مشترکان آب دریافت و به خزانه‌داری کل کشور واریز کند.

تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۱۹ آذر ۱۳۹۶
بر اساس لایحه بودجه ۹۷ وزارت نیرو از طریق شرکت‌های آبفای شهری سراسر کشور مکلف است علاوه‌ بر دریافت نرخ آب‌بهای شهری به‌ازای هر مترمکعب آب شرب مبلغ ۲۰۰ ریال از مشترکان آب دریافت و به خزانه‌داری کل کشور واریز کند.
 
به گزارش ایسنا، بر اساس بند ج تبصره شش صد درصد وجوه دریافتی تا سقف نهصد و پنجاه میلیارد ریال از محل حساب مذکور در ردیف معین در بودجه شرکت  مزبور صرفا جهت آبرسانی شرب روستایی و عشایری اختصاص می‌یابد. 10 درصد اعتبار مذکور برای آبرسانی شرب عشایری و ۹۰ درصد آبرسانی شرب روستایی بر اساس شاخص جمعیت و کمبود آب شرب سالم بین استان‌های کشور در مقاطع سه ماهه از طریق شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور توزیع می‌شود تا پس از مبادله موافقتنامه بین سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها و شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی استان‌ها و یا سازمان امور عشایر ایران هزینه شود. وجوه فوق مشمول مالیات صفر است.
 
در بند (هـ) تبصره شش نیز عوارض موضوع ماده (5) قانون حمایت از صنعت برق کشور مصوب 1394.8.10 به میزان شصت (60) ریال به ازای هر کیلو وات ساعت در سقف پانزده هزار میلیارد ریال تعیین می شود تا پس از مبادله موافقتنامه یا سازمان برنامه و بودجه کشور و تخصیص آن توسط این سازمان برای موارد مطروحه در قانون فوق صرف شود.
 
 بر اساس بند (هـ) ‌تبصره ۵ دولت اسناد خزانه اسلامی با حفظ قدرت خرید و با سررسید تا سه سال را صادر و به طلبکاران (طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، خرید تضمینی محصولات استراتژیک کشاورزی، مابه‌التفاوت قیمت تضمینی محصولات با قیمت فروش، تأدیه بدهی‌های سازمان‌های بیمه‌های سلامت و مطالبات تولیدکنندگان برق) تا سقف ۹۵ هزار میلیارد ریال واگذار کند.
 
به دولت اجازه داده می شود مابه التفاوت قیمت تکلیفی و قیمت تمام شده فروش هر متر مکعب آب را (پس از تایید سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان) با بدهی طرح‌های تملک دارایی های سرمایه ای به بهره برداری رسیده بخش آب وزارت نیرو موضوع ماده(۳۲)قانون برنامه بودجه را به صورت جمعی-خرجی تسویه کند.
 
همچنین بر اساس لایحه سال آینده و بر اساس ماده واحده منابع و مصارف بودجه،   به دولت اجازه داده می‌شود به‌منظور تکمیل طرح انتقال آب کشاورزی با لوله  به ۴۶ هزار هکتار اراضی سیستان مبلغ ۳۵۰ میلیون دلار را از منابع صندوق توسعه ملی به صورت تسهیلات با نرخ سود متعارف نظام‌نامه آن صندوق برداشت کند.
 
با اعلام سازمان برنامه و بودجه کشور به صندوق توسعه ملی، معادل ریالی تسهیلات یادشده از طریق بانک مرکزی در اختیار بانک عامل که توسط دولت تعیین می‌شود، قرار می‌گیرد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۹
من و این همه خوشبختی محاله
رضا
United Arab Emirates
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۹
اگر یه چیز تو این کشور باید گرون بشه و تا حالا به اندازه ای که بتونه جلوی مصرف بی رویه اش رو بگیره گرون نشده آبه.
انتشار یافته: ۲