ترنج موبایل
کد خبر: ۳۶۶۸۶۲

پیام رهبر انقلاب و رئیس جمهور برای پوتین

ولایتی حامل دو پیام از سوی رهبر معظم انقلاب و حسن روحانی رئیس جمهور برای پوتین رئیس جمهور روسیه است.

تبلیغات
تبلیغات

علی اکبر ولایتی مشاور امور بین الملل مقام معظم رهبری، فردا در صدر هیاتی به مسکو سفر خواهد کرد.

به گزارش فارس، او حامل دو پیام از سوی رهبر معظم انقلاب و حسن روحانی رئیس جمهور برای پوتین رئیس جمهور روسیه است.

بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه در خصوص این سفر گفته است: پس از خطای راهبردی رئیس جمهور آمریکا و خروج این کشور از برجام، جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفت با اعزام تعدادی از فرستادگان ویژه که حامل پیام مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران هستند دیدگاه‌ها و مواضع کشورمان را در قبال این رفتار خودخواهانه و خلاف موازین بین المللی امریکا برای سایر کشور‌ها تشریح کند.

وی سفر ولایتی را نیز در همین رابطه عنوان کرد و افزود: قرار است آقای ولایتی سفر‌هایی به مسکو و پکن داشته باشند که سفر وی به مسکو فردا در رأس هیأتی متشکل از مقامات وزارت خارجه انجام می‌گیرد.

از آنجا که این سفر در آستانه برگزاری اجلاس ناتو و نیز دیدار پوتین و ترامپ (روسای جمهور روسیه و آمریکا) صورت می‌گیرد، بسیار مهم خواهد بود.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۳۹ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات