ترنج موبایل
کد خبر: ۳۸۰۷۳۷

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه

بر اساس آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، از اواخر امروز (یکشنبه ۲۷ آبان ماه) و طی روز آینده (دوشنبه ۲۸ آبان ماه) در سواحل دریای خزر، در استان‌های خراسان شمالی و اردبیل افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

تبلیغات
تبلیغات
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از افزایش تدریجی آلاینده‌ها در برخی از شهر‌های صنعتی از امروز تا پس فردا (۲۹ آبان) خبر داد.

احد وظیفه در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، از اواخر امروز (یکشنبه ۲۷ آبان ماه) و طی روز آینده (دوشنبه ۲۸ آبان ماه) در سواحل دریای خزر، در استان‌های خراسان شمالی و اردبیل افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به این که امروز و فردا (یکشنبه و دوشنبه) ۲۷ و ۲۸ آبان ماه خلیج فارس مواج پیش‌بینی می‌شود، گفت‌: از امروز تا پس فردا (سه‌شنبه) ۲۹ آبان ماه به تدریج روند افزایش آلاینده‌ها در برخی از شهر‌های صنعتی کشور پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در ادامه تاکید کرد: پس فردا (سه‌شنبه ۲۹ آبان ماه) سامانه بارشی جدیدی از سمت جنوب وارد کشور می‌شود. در این روز این سامانه سبب بارش‌های پراکنده، گاهی با رعد و برق و وزش باد نسبتا شدید در مناطق جنوبی شامل استان‌های بوشهر، فارس، جنوب اصفهان و به تدریج در بخش‌هایی از کرمان، هرمزگان و سیستان‌وبلوچستان می‌شود.

وظیفه در بخش دیگری از صحبت‌های خود، درباره شرایط جوی تهران، اظهار کرد: آسمان تهران فردا و پس فردا (دوشنبه و سه‌شنبه) ۲۸ و ۲۹ آبان ماه کمی ابری و تا نیمه ابری همراه با غبار صبحگاهی خواهد بود. بیشترین و کمترین دمای تهران طی این دو روز به ترتیب ۱۶ و ۷ و ۱۴ و ۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات