ترنج موبایل
کد خبر: ۳۸۲۲۴

دلیل نیامدن نمايندگان پارلمان اروپا

تبلیغات
تبلیغات


سخنگوي كميسون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس درباره سفر گروه پارلماني اروپا به ايران توضيحاتي ارائه داد.

كاظم جلالي نماينده مردم شاهرود و سخنگوي كميسون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني امروز چهارشنبه در خصوص علت نيامدن هيئت پارلماني اروپا به كشورمان اظهار داشت: از مدت‌ها پيش گروه روابط پارلمان اروپا با جمهوري اسلامي ايران در پارلمان اروپا تشكيل شده است و توافق شده بود كه گروه پارلماني اروپا به ايران سفر كند.

وي با اشاره به سفر سال گذشته نمايندگان مجلس به بروكسل اظهار داشت: پس از اين سفر مقرر شد كه گروه پارلمان اروپا به تهران سفري داشته باشد و روي زمان سفر آنان به كشور ما به صورت كلي توافق‌هايي صورت گرفت.
وي با اشاره به سازوكار پيشنهاد زمان سفرهاي گروه‌هاي پارلماني به كشورهاي مختلف افزود: معمولا در اروپا پيشنهاد داده مي‌شود و طرف ميزبان با توجه به وجود زمان‌هاي مقتضي در خصوص اينگونه سفرها، تصميم‌گيري مي‌كند.

جلالي با تاكيد بر اينكه پارلمان جمهوري اسلامي ايران از داشتن روابط با پارلمان اروپا استقبال مي‌كند، پارلمان اروپا را يك نهاد مهم و تاثيرگذار در داخل اروپا دانست.

سخنگوي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به عصبانيت و موضع‌گيري رسانه‌ها و مسئولان رژيم صهيونيستي از سفر هيئت پارلماني اروپا به كشورمان افزود: مسئولان اين رژيم از سفر هيئت پارلماني به كشورمان خشنود نبودند ضمن آنكه جمعي از نمايندگان مجلس آمريكا در نامه‌اي از اروپا خواستند به ايران سفر نكند.

وي تصريح كرد: در كنار اين مسائل برخي از نمايندگان پارلمان اروپا هم براي اين سفر مخالفت‌هايي را داشتند و برخي از اين هيئت پارلماني كه عمدتا نمايندگان ايتاليايي بودند ترديدهايي را براي اصل سفر داشتند كه نهايتا ترجيح‌شان بر اين شد كه سفر در تاريخ ديگري انجام شود.
نماينده مردم شاهرود خاطرنشان كرد: ما كاملا از سفر نمايندگان پارلمان اروپا به داخل ايران استقبال مي‌كنيم و جمهوري اسلامي ايران هيچ گونه محدوديتي براي گسترش روابط با نمايندگان پارلمان اروپا ندارد.

وي اين را هم اضافه كرد: در برخي خبرها آمده بود كه جمهوري اسلامي ايران به خاطر شرايط خاصي اين خبر را به تعويق انداخته كه ما اين را تائيد نمي‌كنيم.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات