ترنج موبایل
کد خبر: ۳۸۶۵۱

انصاری: گزارش کمیته ویژه نکته جدیدی نداشت

تبلیغات
تبلیغات


يك عضو فراكسيون خط امام (ره) مجلس شوراي اسلامي گزارش گزارش كميته ويژه مجلس را حاوي نكته جديدي نداست.

اظهار داشت: گزارشي كه كميته منتخب رئيس مجلس ارائه داد حاوي هيچ نكته جديدي كه مردم از آن بي‌اطلاع باشند نبود.

وي در ادامه گفت:‌در اين گزارش بخشي از اطلاعاتي كه مكررا در رسانه‌ها آمده بود و نمايندگان در نطق‌ها و تذكرات خود بارها به آن اشاره كرده بودند و مورد تكذيب برخي مقامات قرار گرفته بود، با ملاحظاتي آمده بود.

اين عضو كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اين كه در اين گزارش برخي پنهان‌كاري‌ها در مورد حقايقي كه كميته به آن رسيده بود وجود داشت، خاطر نشان كرد:در اين گزارش چيز جديدي وجود نداشت و تنها موارد مشخص كه همگان در مورد آن مطلع بودند،آمده بود.

انصاري قسمت آخر گزارش را برداشت تحليلي اعضاي كميته از حوادث اخير دانست و گفت:‌اين برداشت تنها برداشت شخصي بوده كه در حد و جايگاه مجلس نبود.

وي در پايان گفت: اين گزارش نشان‌گر آن بود كه زماني‌كه استقلال يك نهاد تضعيف شود در تصميم‌گيري‌ها و موضع‌گيري‌ها نمي‌توان مستقل عمل كرد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات