اظهارات وزیر کشور درباره ترور استاد علی محمدی
وزير كشور با بيان اينكه موضوع حادثه تروريستي شهادت استاد دانشگاه تهران و انفجار در مشهد، در حال بررسي عوامل امنيتي است، تاكيد كرد: انتقام خون اين شهيد را از عوامل صهيونيستي ميگيريم.
مصطفي محمدنجار در حاشيه جشنواره كودك و هواي پاك در جمع خبرنگاران در رابطه با حادثه تروريستي شهادت استاد عليمحمدي توضيح داد و گفت: عوامل امنيتي در حال بررسي هستند و همچنان زواياي پنهان اين اقدام تروريستي در حال بررسي است.
وي با بيان اين مطلب كه كشور ما امنيت بسيار بالايي دارد، گفت: يك اقدام كور كه عوامل صهيونيستي و «CIA » مدتها تلاش ميكنند تا انجام دهند، نشاندهنده ضعف آنها است كه ميخواهند جلوي پيشرفت كشور را بگيرند.
وزير كشورتاكيد كرد: انتقام خون اين شهيد را از عوامل صهيونيستي ميگيريم و نميگذاريم از چنگال ما رها شوند.
وي در رابطه با انفجار در مقابل استانداري خراسان رضوي نيز گفت: اقدام تروريستي مشهد يك حادثه جزئي بود كه آن هم در حال بررسي است.
نجار به پرسشي درباره طرح دهساله هواي پاك نيز پاسخ داد و گفت: ميزان خودروهاي فرسوده كه در پنج سال گذشته از رده خارج شدهاند چندين برابر سالهاي قبل بوده و در تامين اتوبوس،مينيبوس و تاكسي اقدامات اساسي شده است.
وي تصريح كرد: 12 هزار اتوبوس در چند سال گذشته به 24 هزار اتوبوس رسيده رسيده و تنها 17/5 درصد از هزينه اتوبوسها از سوي شخصي كه به او واگذار شده پرداخت شده است.
وزير كشور با بيان اينكه روزهاي آلوده از 160 روز به 15 و 16 روز در سال زسيده است، تصريح كرد: اين در حالي است كه خودرو چند برابر شده و اين نشاندهنده موفقيت در طرح 10 ساله است.
نجار به توسعه حملونقل عمومي و مترو در كلانشهرها تاكيد كرد و گفت: در برخي سفرهاي استاني مصوب شده كه 100درصد اعتبارات مترو براي كلانشهرهايي همچون تبريز و اصفهان پرداخت شود.