مرد نگهبان از عهده مخارج زندگیاش برنیامد همسرش را کُشت!

همسرم حاضر نبود به شهرستان برگردد. سر همین موضوع با هم دعوا داشتیم؛ تا اینکه تصمیم گرفتم او را بکشم و بعد با بچهام به شهرستان بروم و زندگی کنم،
بهگزارش «ایران»، سحرگاه یکشنبه ۷ اردیبهشت مأموران کلانتری ۱۵۲ خانی آباد در تماس با بازپرس کشیک قتل پایتخت از مرگ زن جوانی در طبقه اول ساختمانی در شهرک احمدیه خبر دادند.
مهدی، همسر مقتول در تحقیقات به تیم جنایی گفت: همسرم بههمراه دخترم داخل سالن خوابیده بود و من در اتاق خواب بودم. نیمه شب متوجه سر و صدا شدم و وحشت زده خودم را به سالن رساندم. سایهای را در بالکن خانه دیدم و سراسیمه به سمت همسر و فرزندم رفتم، اما او را کشته بودند.
اعتراف به قتل
با به دست آمدن آخرین قطعه پازل این جنایت و پررنگ شدن نقش مرد جوان در قتل همسرش، بار دیگر از مهدی تحقیق شد. مرد جوان که با مدارک پلیسی مواجه شده بود در نهایت به قتل همسرش اعتراف کرد. وی انگیزهاش را از این جنایت مسائل مالی عنوان کرد. با اعتراف او به قتل، به دستور بازپرس مصطفی واحدی، دختر ۷ ماهه او نیز تحویل شیرخوارگاه آمنه شد و مرد جوان به اتهام قتل به اداره آگاهی منتقل شد.
گفتگو با متهم
چطور با همسرت آشنا شدی؟
من در شهرستان مغازه داشتم و همسرم مشتریام بود. ۱۵ سال قبل با او ازدواج کردم و چند سال بعد هم راهی پایتخت شدیم.
چه شد که او را به قتل رساندی؟
از زندگی در تهران خسته شده بودم و نمیتوانستم هزینه زندگیام را تأمین کنم برای همین دلم میخواست به شهر خودم برگردم؛ ولی همسرم قبول نمیکرد. برای خانهای ۳۰ متری در جنوب تهران به غیر از پول ودیعهای که پرداخت کرده بودم ماهی ۴۵۰ هزار تومان هم اجاره میدادم و کل حقوق من که نگهبان پارکینگ خودروهای توقیفی بودم یک میلیون و نیم بود.