ترنج موبایل
کد خبر: ۴۴۶۵۴۹

(ویدئو) ویولن نوازی خانم پرستار برای بیماران کرونایی

حجم فایل ویدیویی : ۱۹.۱۴M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۳۱ دانلود فایل

این روزها در راهروهای بیمارستان ال پینو در شیلی یک پرستار موسیقی می نوازد تا به بیماران مبتلا به کرونا امید بازگشت به زندگی دهد.

تبلیغات
تبلیغات

هنگامی که شیفت های طولانی پرستاران در بخش های مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا به پایان می رسد چیزی جز دیدن خانواده هایشان و خوردن و خوابیدن در ذهنشان نیست اما این برای داماریس سیلوا اینگونه نیست.

به گزارش فرارو، سیلوا 26 ساله پس از اتمام شیفتتش در بیمارستان ال پینو در محله فقیرنشین جنوب سانتیاگو ویولن به دست می گیرد و در راهروهای بیمارستان شروع به نواختن موسیقی می کند.

او ترکیبی از آهنگ های مشهور آمریکای لاتین را می نوازد و بیمارانی که هفته ها در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان بستری هستند را خوشحال می کند.

سیلوا می گوید که هدفش از این کار دادن امید و ایمان به بیماران است. هر وقت این کار را می کنم آنها خوشحال و باانگیزه می شوند.

ابتکار عمل این زن پرستار از اقدامات نادر در بیمارستان های شیلی و دیگر کشورها محسوب می شود.

بیش از 300 هزار نفر در شیلی به ویروس کرونا مبتلا و حدود 7 هزار نفر نیز جان خود را از دست داده اند.

(ویدئو)

(ویدئو)

(ویدئو)

(ویدئو)

(ویدئو)

(ویدئو)

(ویدئو)

(ویدئو)

(ویدئو)

(ویدئو)

حجم فایل ویدیویی : ۱۹.۱۴M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۳۱ دانلود فایل
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات