ترنج موبایل
کد خبر: ۴۶۴۲۶

رئیس جدید سازمان فرهنگی هنری کیست؟

تبلیغات
تبلیغات


صبح امروز چهارشنبه و در پی تصویب هیئت امنای سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، امیر خوراکیان با حکم محمد‌باقر قالیباف و توسط وی به عنوان رئیس جدید این سازمان معرفی شد.

خوراکیان که تاکنون معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی بوده سابقه عضویت در هیئت های مدیره موسسات مطبوعاتی بزرگ کشور را نیز درکارنامه دارد.

وی که برادر دو شهید و از فرماندهان لشکر پنج نصر در دوره دفاع مقدس است، در فاصله سال‌های 79 تا 82 دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان بوده و از سال 84 تاکنون معاونت تبلیغات و ارتباطات اسلامی وهمچنین دبیری شورای عالی فرهنگی این آستان مقدس را به عهده داشته است.

خوراکیان در شناسایی، تربیت و رشد شمار قابل توجهی از مدیران جوان فرهنگی که اینک در سازمان ملی جوانان و اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان کشور و حوزه مشاوران جوان شاغلند نقش اساسی داشته است.

وی همچنین سابقه عضویت هیئت مدیره‌های موسسه همشهری و موسسه فرهنگی مطبوعاتی قدس (روزنامه قدس) و ریاست هیئت مدیره سازمان چاپ و انتشارات آستان قدس و مرکز چاپ بین‌المللی قرآن را در کارنامه خود دارد و صاحب مقالات و تالیفاتی در حوزه سیاستگزاری فرهنگی است.

اقدام شهردار تهران در انتصاب خوراکیان با استقبال چهره‌های فرهنگی در روزهای گذشته مواجه شد.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات