رییس دولت دوازدهم گفت: وقتی کار را در دولت دوازدهم شروع کردیم، تداوم کار دولت یازدهم را در ذهن داشتیم و نمیدانستیم دیوانهای در آمریکا سر کار میآید و جنگ بینظیری را در تاریخ علیه ملت ایران آغاز میکند.
رییس جمهوری از دولت آمریکا خواست به قانون، مقررات و قطعنامه۲۲۳۱ عمل کند و گفت: ما نمیخواهیم آمریکا در برابر ما غیر قانونی عمل کند. آنچه ما میخواهیم اجرای قانون و عمل به تعهدات است.
به گزارش ایرنا، حسن روحانی روز پنجشنبه در آیین بهره برداری ویدئوکنفرانسی از چهار طرح صنعتی و معدنی با تاکید بر واگذاری امور تولیدی به مردم گفت: هر روز اصرار دارم بخشهای متعلق به دولت به مردم واگذار شود، چون مردم بهتر میتوانند تولید را اداره کنند.
وی گفت: ما باید پشتیبان بخش خصوصی کشور باشیم و به برنامه ریزی برای امور اجرایی کشور بپردازیم.
رییس جمهوری با بیان اینکه امروز پنجاه و یکمین جلسه افتتاح ما در سال ۹۹ است، افزود: از آغاز سال که با شرایط بسیار سخت کرونا همراه با جنگ بسیار سخت اقتصادی مواجه بودیم، نمیدانستیم که آیا میتوانیم این افتتاحها را داشته باشیم یا نه، اما خوشبختانه توانستیم این افتتاحها را داشته باشیم و در مناسبتهای دیگر هم به این افتتاحها افزوده شد.
وی ادامه داد: امروز با سرمایه گذاری بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان طرحها و پروژهها افتتاح میشود و طبق آمار و ارقامی که در همین سال داشتیم، تحولاتی در بخش صنایع مشاهده میکنیم و فقط امروز ۷ و نیم میلیون تن تولید گندله آهن را افتتاح کردهایم و این نشانه زنده و فعال بودن کشور و جهش تولید در کشور است.
رییس دولت تدبیر و امید گفت: امسال شاهد حرکت در تولید و حتی رونق و جهش تولید بودهایم و زنجیره فولاد در بخشهای مختلف را کامل میکنیم. ضمن اینکه تقریباً بین محصولات تعادل وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: در طول این دولت توانستیم در بخشی از این زنجیرهها بیش از ۷۰% و بخشی هم بیش از ۸۰ درصد رشد و توسعه داشته باشیم؛ آن هم در شرایط تحریم، جنگ اقتصادی و کرونا که این یکی از معجزات قدرت ملت بزرگ ایران است که در هیچ شرایطی تسلیم نمیشوند.
رییس جمهوری اضافه کرد: مردم شرایط سیاسی و اقتصادی را به طور کامل احساس میکنند البته مردم در سختی، رنج و مشکلات هستند.
رییس دولت دوازدهم گفت: وقتی کار را در دولت دوازدهم شروع کردیم، تداوم کار دولت یازدهم را در ذهن داشتیم و نمیدانستیم دیوانهای در آمریکا سر کار میآید و جنگ بینظیری را در تاریخ علیه ملت ایران آغاز میکند.
وی افزود: او فکر میکرد اگر این فشار را به ملت ایران وارد کند مردم زانو میزنند و تسلیم میشوند. امروز ملت آمریکا و دولت فعلی این کشور فهمیده است که رئیس جمهور سابق اشتباه کرده و امیدواریم این اشتباهات سریعتر جبران شود و دولت جدید آمریکا در برابر قانون، مقررات و قطعنامه ۲۲۳۱ تسلیم شود.
رییس جمهوری ادامه داد: تسلیم در برابر قانون عیب نیست و خجالت نکشیم. تسلیم در برابر زور عیب است؛ اینکه تبلیغات میشود ایران اخیراً اقداماتی انجام داده تا آمریکا را تحت فشار قرار دهد نادرست است.
روحانی گفت: ما که نمیخواهیم به آمریکا بگوییم در برابر فشار ما غیرقانونی عمل کند آنچه ما میخواهیم قانون است.
وی اضافه کرد: اجرای مقررات، قوانین، تعهدات و پیمانهای بینالمللی جزو وظایف انسانی و سیاسی همه دولتها است بنابراین امیدواریم به قانون برگردند و بتوانیم در شرایط بهتر در جهان مراودات و تعاملات خود را خصوصاً در بخش تجاری انجام دهیم.
روحانی با اشاره به ۴ طرحی که امروز افتتاح شده است، گفت: مردم ما در زمینه صنایع معدنی کاملاً فعال هستند و ۲ طرح ما مربوط به بخش فولاد و گندله سازی و یک بخش هم مربوط به پایانههای صادراتی میشد. پایانههایی که بتواند پتروشیمی، فولاد و آلومینیوم را بهخوبی صادر کند که در یک منطقه بسیار خوب در جنوب در مرز سه استان هرمزگان، بوشهر و فارس طرح بزرگی افتتاح شد که امیدواریم دنبال شود.
وی ادامه داد: این طرح میتواند یک مرکز بزرگ صادراتی بسیار مهم در منطقه بسیار اساسی و استراتژیک پارسیان برای کشور ما باشد.
رییس دولت دوازدهم درباره بهره برداری از پایانه بسیار خوب برای محصولات کشاورزی و مرکبات در جویبار مازندران و مهم خواندن این پایانهها گفت: محصول کشاورز ما به سرعت خریداری میشود. از بین نمیرود و در سردخانههای لازم انبار و بسته بندی میشود و میتواند ذخیره خوبی برای مصرف داخل کشور و هم برای صادرات باشد.
روحانی یکی از توفیقات در دولت تدبیر و امید را ورود به اتحادیه اروپا آسیا توصیف کرد و گفت: اتحادیه اوراسیا در صادرات به ما خیلی کمک کرده و البته به طور موقت وارد این اتحادیه شدیم و آن را ادامه میدهیم و دائمی میکنیم.
وی با مهم خواندن ورود در این گونه اتحادیه ها، افزود: همان که اقتصاد مقاومتی میگوید درونزا باشد و برونگرا؛ یکی از راههایدرون زا بودن این است که وارد این اتحادیه شویم و بتوانیم در جمع کشورهای منطقه و خارج از منطقه حضور فعال داشته باشیم. با تعرفه و با شرایط مناسب بتوانیم صادرات و واردات داشته باشیم. مناطق آزاد تجاری داشته باشیم و همه اینها به ما کمک میکند.