دهنمکی: خطوط قرمز در تلویزیون جابجا شده است
مسعود دهنمكي در پي ديدار جمعي از کارگردانان، نويسندگان، هنرمندان و دستاندرکاران مجموعههاي نمايشي صداوسيما با مقام معظم رهبري گفت: نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامي به رسانه نگاه تخصصي بود و ايشان در بسياري از موارد حق را به جانب هنرمندان ميدادند.
اين كارگردان سينما و تلويزيون ادامه داد: در مشكلات طرح شده در حوزه رسانه و نمايش، مقام معظم رهبري در بسياري از موارد حق را به جانب هنرمندان ميدادند و ميدانستند دغدغه هنرمندان اهميت دارد و تا امنيت شغلي نباشد هنرمند نميتواند كار كند.
وي در ادامه گفت: بخشي از اشكالاتي كه به هنرمندان وارد مي شود صحيح است، مانند لزوم رعايت كردن خطوط اخلاقي و ديني كه مقام معظم رهبري نيز تاكيد كردند؛ خطوط قرمز حريمهاي اخلاقي با توجه به اينكه تهاجم دشمن روي فروپاشي كانون خانواده در ايران است، بايد رعايت شود.
دهنمكي ادامه داد: حريمهاي اخلاقي بايد رعايت شود و مجموع برآيند آثار نبايد كمك به هدف دشمن باشد، بلكه بايد كمك به تقويت بنيان خانوادهها باشد.
اين كارگردان با بيان اينكه به گفتهي مقام معظم رهبري فيلم و سريال در خط مقدمه مبارزه با دشمن قرار دارد، گفت: به همين جهت بود كه اين ديدار 2، 3 ساعته فراهم شد و قرار نبود هنرمندان محاكمه بشوند، بلكه رهبر انقلاب از آنها حمايت كردند و ايشان ميخواستند كه رسانهي ملي با توليداتش مقابله بيشتري با رسانههاي بيگانه بكنند.
مسعود دهنمكي در ادامه گفتوگو گفت: مخاطب ما امروز توقعاش بالا رفته است و بايد به دنبال آثاري با مضمون غيرتكراري باشيم.
وي تاكيد كرد: حتي اگر آثار مضمون تكراري داشته باشند، بايد با پرداخت نوتري انجام شوند.
دهنمكي با اشاره به اينكه تلويزيون مخاطب عام دارد و مانند سينما نميتواند عمل كند، اظهار كرد: در حال حاضر خط خطوط قرمز در تلويزيون جابهجا شده و خيلي از مسائل بايد با هنرهاي نمايشي به مخاطب گفته شود نه به صورت گفتوگوي مستقيم سياسي.
كارگردان «اخراجيها 1و2» با بيان اينكه تقويت مضامين آثار هنري، توقع نظام از هنرمندان و رسانهي ملي است، عنوان كرد: رسانهي ملي بايد از هنرمنداني حمايت كند كه آثاري با ديدگاه انتقادي مي سازند و مورد تهاجم واقع ميشوند.
مسعود دهنمكي در قسمتي از گفتوگو با اشاره به تهاجم رسانهاي دشمن با شبكههايي مانند فارسي 1 گفت: فكر ميكنم در حال حاضر امكانات كشورمان متناسب با تهاجم دشمن و توقع نظام ما از سينما و تلويزيون نيست.
وي در پايان اضافه كرد: امكانات بايد فراهم شود، سينما بايد به صورت يك فرهنگ در بيايد و در كنار آن سينماگران ما بايد حلقهي مفقوده بين ادبيات داستاني و فيلمنامهنويسي را پر كنند و با استفاده از مراتب پژوهشي، تحقيقاتي و قصهنويسي به فيلمنامهنويسي در كشور بپردازند.