ترنج موبایل
کد خبر: ۵۵۲۳۸۳

(ویدئو) ناگفته‌های متروپل از زبان یک مغازه‌دار در مجاورت این برج

(ویدئو) ناگفته‌های متروپل از زبان یک مغازه‌دار در مجاورت این برج

احمد خلفیان که مغازه‌اش نبش ورودی برج متروپل است گفت: چندین بار کارگران متروپل گفته بودند که دو ستون وسط، خم شده و یکی از ستون‌های وسط هم کج شده است. همیشه سنگ‌های نما هم مدام جدا می‌شد و می‌افتاد.

تبلیغات
تبلیغات

ساختمان ۱۰ طبقه تجاری، اداری متروپل در خیابان امیرکبیر (امیری) واقع در مرکز آبادان ظهر دوشنبه، دوم خرداد فرو ریخت. در پی وقوع این حادثه، بخشی از برج شماره ۲ متروپل ریزش کرد.

شمار جان‌باختگان حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان در حال حاضر به ۳۴ نفر رسیده است.

احمد خلفیان که مغازه‌اش نبش ورودی برج متروپل است گفت: چندین بار کارگران متروپل گفته بودند که دو ستون وسط، خم شده و یکی از ستون‌های وسط هم کج شده است. همیشه سنگ‌های نما هم مدام جدا می‌شد و می‌افتاد. داربست می‌زدند، تعمیر می‌کردند، ولی مجدد اتفاق می‌افتاد. چندین بار هم روی ماشین‌هایی که توی کوچه بود می‌افتاد و شیشه را می‌شکست یا به سقف ماشین‌ها آسیب می‌زد.

حجم فایل ویدیویی : ۳.۳۹M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۱۲ دانلود فایل
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۶ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات