ترنج موبایل
کد خبر: ۵۵۵۲۸

بستری شدن سارکوزی به خاطر همسرش

تبلیغات
تبلیغات


شبکه ایران نوشت: نیکلا سارکوزی رییس‌جمهوری فرانسه اواسط تیرماه گذشته، به علت احساس فشار شدید روحی و خستگی، به بیمارستان "وال دو گراس" شهر پاریس مراجعه کرده و تحت معاینات پزشکی کامل قرار گرفته بود.

بررسی کارشناسان نشان داد که بیماری رییس‌جمهور فرانسه به دلیل فشار افکار عمومی این کشور و انتقادات متعدد علیه وی،‌ به خاطر اقدامات کارلا برونی همسر بی‌توجه او بوده است و در واقع این مسئله، ریس‌جمهور فرانسه را دچار فشار عصبی کرده است، داشتن روابط پنهانی کارلا برونی بانوی اول فرانسه با "بنجامین بیولای" خواننده جوان فرانسوی و رسانه‌ای شدن این مسئله و انتقادات متعاقب آن، سارکوزی را دچار فشار روحی کرده بود.

ماه گذشته نیز یکی از نشریات فرانسوی با اشاره به اینکه برونی در واقع با اقدامات خود، سارکوزی را در آستانه مرگ قرار داده است،‌ تصویری فوتوشاپی را رییس‌جمهور فرانسه منتشر کرد که نشان می‌داد وی در کنار پاهای کارلا برونی با ضربه چاقویی که این زن بر پیشانی‌اش زده، کشته است.

نشریه " لومونت" برای این مقاله خود، عنوان "نیکلا سارکوزی مرد" را انتخاب کرده بود.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات