ترنج موبایل
کد خبر: ۵۷۴۶۱

درخواست غرامت میلیونی بکام برای رسوایی اخلاقی

تبلیغات
تبلیغات


ديويد بكام يك هفته پس از انتشار خبر رابطه نامشروع با يك زن فاحشه، از طريق وكيل‌ خود اقدام به شكايت و درخواست غرامت 25 میلیون دلاری نمود.

ايمرا نيسي در گفت‌وگويي كه با يك روزنامه زرد چاپ آمريكا در ابتداي هفته داشت، مدعي شده بود بكام در سال 2007 در هتلي واقع در شهر نيويورك با وي رابطه داشته است، خبر اين ادعا همچون بمب خبري در رسانه‌هاي جهان بازتاب داشت، در اين حال رسانه هاي انگليسي حتي از تيره‌شدن مناسبات اين بازيكن كه از سه سال قبل درخدمت تيم لس‌آنجلسي است، با ويكتوريا، همسرش خبر دادند، حتي برخي گزارش كردند احتمال طلاق ميان اين دو وجود دارد.

بدين خاطر بازيكن غايب انگليس در جام‌جهاني 2010 شكايت 9 برگي را تنظيم كرد و در آن، مدعي شد داستان سراسر كذبي كه نيسي بيان داشته، به اعتبار وي و خانواده‌اش لطمه فراواني زده و حتي وضعيت سلامت همسرش را به مخاطره است، وي از دادگاه رقم فوق را به عنوان خسارت طلب كرده است.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات