ترنج موبایل
کد خبر: ۵۷۷۰۱۶

(ویدئو) جاده‌ای در شمال هند به استخر تبدیل شد!

(ویدئو) جاده‌ای در شمال هند به استخر تبدیل شد!

باران شدید اطراف دهلی نو را درنوردید و جاده‌ها را به استخر تبدیل کرد و وسایل نقلیه را خراب کرد.

تبلیغات
تبلیغات

باران شدیدی که شهر‌های اطراف پایتخت هند را درنوردید، جاده‌ها را مسدود کرده است. بر اثر آن مدارس این شهر‌ها بسته شده‌اند و مقامات محلی از ساکنان خواستند به دلیل سیل گسترده از خانه کار کنند.

به گزارش فرارو، بارش باران‌های سیل آسا و رعد و برق در ایالت اوتار پرادش در شمال هند بیش از ۳۵ کشته برجای گذاشت.

کشور‌های آسیای جنوبی که بیش از ۱.۳ میلیارد نفر از جمعیت جهان را در خود جای داده اند، تحت تأثیر باران‌های موسمی قرار گرفته‌اند و برخی از بارندگی ها، بدترین سیل‌ها را در این منطقه طی سال‌های اخیر به دنبال داشته است.

به گفته مقامات مدیریت بلایای طبیعی هند در تاریخ یکم تیرماه، پس از بارش باران شدید در ایالت شمال شرقی آسام که باعث رانش زمین و گسترش سواحل رودخانه‌ها شد، حداقل ۴۸ نفر جان خود را از دست داده اند. این گزارش اضافه می‌کند بیش از ۵.۵ میلیون نفر تنها در این ایالت از سیل آسیب دیده اند.

حجم فایل ویدیویی : ۸.۲۴M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۰:۳۴ دانلود فایل
تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات