فارن پالیسی> احمدینژاد و «عملیات زیر پرچم جعلی»
روزنامه قدس یادداشتی از «فارین پالیسی ژورنال» به قلم دکتر «کی.آر.بولتون»، عضو آکادمی تحقیقات اجتماعی و سیاسی آمریکا درباره حوادث 11 سپتامبر منتشر کرد.
در بخشی از این یادداشت آمده است: «برای رسانه های خبری، برخی گروههای سیاسی و کارگزاران دولتی، کار بسیار آسانی است که به محمود احمدینژاد برخلاف بحثهای معقولی که بیان کرد، دشنام بدهند یا به او اتهامهای گوناگون بزنند، شاید به این علت که رئیسجمهور ایران پرسشهایی را بر زبان جاری کرد که دست کم سزاوار دریافت پاسخهای منطقی هستند».
این یادداشت افزوده: «احمدینژاد در جایگاه رئیسجمهور یک ملت بزرگ که بر خلاف بعضی همسایگانش هرگز به آمریکا سجده نکرده، به قول برخی لابیگرهای سینه چاک اسراییل «خود را از رستگاری اخروی محروم کرد» (!) و گفت که با مسأله «هولوکاست» مانند موضوعات تاریخی دیگر باید با پژوهش و موشکافی رفتار کرد تا حقیقت درباره آن روشن شود. هنگامی که دکتر احمدینژاد در روز 24 سپتامبر پشت تریبون ملل متحد قرار گرفت، اسراییل، آمریکا و نوکرانشان در هر دو نظام، بیصبرانه منتظر بودند تا ببینند آقای رئیسجمهور این بار چگونه سیستم فاسد سیاسی شان را آشکار میکند، سیستمی که هر دو لاف افتخار و بزرگی اش را میزنند. واکنش نمایندگان ایالات متحده، استرالیا، نیوزیلند و تمامی 27 عضو اتحادیه اروپا، کانادا و کاستاریکا خروج جمعی از مجمع بود، پاسخی مورد انتظار از سوی کسانی که هیچ پاسخ صادقانه و متفکرانه ای برای گفتن ندارند».
در این نوشته با اشاره به سه سناریوی طرح شده توسط احمدینژاد، تاکید میکند: «برخی رخدادهای عجیب و غریب پیش از حملههای سپتامبر اذهان را به خود مشغول کرد. از جمله تعداد زیادی از اسراییلیهای مقیم آمریکا که به خاطر «فعالیتهای مشکوک» بیسروصدا دیپورت شده و به اسراییل بازگشتند و یا رقص عجیب چند کارمند یک کمپانی اسرائیلی «در حال اسبابکشی» روی بام انبارهای بزرگ نیویورک در زمان انفجار برجهای دوقلو. پس از بازداشت و بازجویی از این «رقصنده» ها از سوی «اف.بی.آی» مشخص شد که دست کم دو نفر از آنها مأمورین «موساد» بودند».
این نشریه میافزاید: «حملات 11 سپتامبر از سوی متخصصان، بیشتر در زمره «عملیات زیر پرچم جعلی» قرار میگیرند. از داد و بیداد رسانه در مورد «تئوری توطئه» که بگذریم، مقصود از این عبارت حملاتی است که گروهی با استفاده از یک آرم و یا پرچم یک کشور یا گروه معروف انجام دهد».
در پایان این نوشتار تصریح شده است: «نکته قابل توجه برای آن دسته از نمایندگان کشورها که در هنگام سخنرانی احمدینژاد به پیروی کورکورانه از آمریکا، جلسه رسمی مجمع عمومی ملل متحد را ترک کردند و سپس این خروج خود را با پاسخهای عجیب و غریب اوباما و «نفرتانگیز» خواندن مباحث منطقی رئیسجمهور ایران، توجیه شده میپندارند، این است که آمریکا و اسراییل در گذشته به میزان کافی از روش «عملیات زیر پرچم جعلی» استفاده کردهاند، که بدون هر شک و شبههای بتوانیم ماجرای 11 سپتامبر 2001 را به این موضوع مربوط بدانیم».