bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۹۹۱۳

تذکر کتبی 18 نماینده تهران به وزیر بهداشت

تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۱۰ آبان ۱۳۸۹

 
درپی انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران 18 نماینده مردم تهران در تذکری کتبی به وزیربهداشت بر ضرورت تجدید نظر در این تصمیم که آن را غیر کارشناسی خوانده اند، تاکید کردند. 

به گزارش مهر، 18 نماینده مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابی تهران درپی تصمیم انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران نسبت به این تصمیم انتقاد کرده و خواستار تجدیدنظر در این خصوص شدند.

بر اساس این گزارش ، این نمایندگان در متن تذکر خود به مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت بر ضرورت تجدیدنظر در تصمیم غیر کارشناسی و نادرست انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران و اجتناب از توزیع ماموریت وامکانات آن با بیش از سه دهه قدمت بین دانشگاههای علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی تاکید کردند.

این نمایندگان در توضیح دیگری تاکید کردند : «برابر اعلام وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به بهانه فراهم کردن زمینه خروج عده ای از کارکنان دولت از تهران ، تصمیم به انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران و ادغام آن در دانشگاههای علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی گرفته شده است که به دلیل غیر کارشناسی بودن این تصمیم و عدم خروج احدی از این بابت از تهران و ایجاد عوارض اجتماعی، علمی و خدماتی (بهداشتی- درمانی) برای جامعه پزشکی و مردم عزیزمان خواستار تجدید نظر در تصمیم انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران هستیم.»

نمایندگان امضا کنندگان این تذکر کتبی به وزیر بهداشت یادآور شدند در شرایطی که کشور در حال توسعه خدمات پزشکی و ارتقا سطح علمی و گسترش فارغ التحصیلان رشته های وابسته است، انحلال دانشگاهی با قدمت بیش از سه دهه و دارای اعتبار علمی و خدمات شایسته امری نادرست است.

همچنین اضافه نمودن مسئولیت های دانشگاه علوم پزشکی ایران به وظایف دو دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی که خود مسئولیتهای متعددی در ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی ، درمانی و بهداشتی در حوزه ماموریت خود دارند (با اذعان به زحمات کشیده شده در این دو دانشگاه و شایستگی های آنها) امری خلاف مصلحت و غیر کارشناسی است.

این امضا کنندگان یادآور شده اند علی القاعده باید برای انحلال دانشگاهی که در حال خدمت رسانی است و بیش از 700 عضو علمی ، هزاران دانشجو و صدها کارشناس و مدیر داشته و بیمارستانها و واحدهای مختلف آموزشی و خدماتی تحت مدیریت او است، دلایل قوی کارشناسی وجود داشته باشد.

متاسفانه تا امروز مسئولان وزارتخانه دلیل روشنی برای این تصمیم اعلام شده ابراز نداشته اند.

بر اساس این گزارش حسین فدایی، سید علیرضا مرندی ، حسین نجابت، مهدی کوچک زاده، بیژن نوباوه وطن، علیرضا محجوب، زهره الهیان، فاطمه رهبر، پرویز سروری، طیبه صفایی، علیرضا زارعی، الیاس نادران ، اسماعیل کوثری ، اسدالله بادامچیان، علیرضا زاکانی، علی مطهری، علی عباسپور تهرانی فرد و احمد توکلی نمایندگانی هستند که این تذکر را به وزیر بهداشت و درمان داده اند.

به گزارش مهر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز بدنبال این تصمیم در وزارت بهداشت، از وزیر بهداشت دعوت کرده است تا روز سه شنبه با حضور در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در خصوص چگونگی این تصمیم توضیحات وزیر را بشنود.

bato-adv
bato-adv