واكنش ضرغامي به انتقادها از راديو جوان
رئيس سازمان صدا و سيما گفت که ما به نقاط ضعف و قوت خود اشراف داريم و مدام در حال برطرف كردن ضعفهاي خود هستيم.
سيد عزت الله ضرغامي درباره ديدگاه مراجع درباره عملكرد رسانه ملي گفت: ما از هر فرصتي براي ديدار با مراجع عظيمالشان استفاده ميكنيم و در اين ديدارها ازايشان كسب نظر ميكنيم تا ارشاد شويم.
وي ادامه داد: ولي متأسفانه بعضي از سايتها و منابع خبري گفتههاي برخي از بزرگان ما را كه در جهت هدايت، ارشاد، رهنمود و حتي تقدير، تعريف و تمجيد از برنامههاي رسانه ملي عنوان شده است را مستقل و به عنوان خبري مشخص طوري القاء ميكنند كه يك شخصيت بزرگوار مسئله اصلياش در واقع انتقاد از راديو و تلويزيون است و مثلا مشخصا با همه برنامههاي راديو جوان مخالف است.
وي افزود: در حالي كه اين طور نيست و بعدا مشخص شده كه اصلا نظرشان اين نيست و معمولا اين بزرگان هم پس از انتشار، چنين اخباري را تكذيب كردهاند.
وي در ادامه گفت: به نظر من كساني كه اخبار برخي از سايتها را ميخوانند بايد هوشمندانه عمل كنند كه اين جمله با آن مشخصات به طور مستقل مطمح نظر آن شخصيت برجسته بوده است يا خير؟؛ زيرا حضرت آيتالله مكارم شيرازي در جريان فعاليتهاي صدا و سيما هستند و در نشستي كه با مديران كل استانها داشتند از بسياري از برنامههاي خوب سازمان حتي برنامههاي خوب مذهبي و معارفي كه راديو جوان داشته تمجيد كردند.
ضرغامي ادامه داد:راديو جوان كه مخاطبانش در وهله اول جوانان هستند در جشنواره تسنيم كه به تازگي برگزار شد توانست با مخاطبان ميليوني خود ارتباط قرآني برقرار كند و آن هم از نظر بزرگان ما دور نيست و هميشه ما را تشويق كردهاند.
وي تصريح كرد: البته شبكه جوان مثل بقيه شبكههاي ما اشكالات و خطاهايي دارد كه از چشم ما هم دور نيست و ما مرتب در صدد اصلاح برنامههاي خودمان هستيم و جز اين اصلا كار ديگري نداريم.
وي در پايان گفت: ولي آن كساني كه فقط همين اخبار را گلچين كرده و منعكس ميكنند از لحاظ حرفهاي و خبري كار خوبي نميكنند و مخاطبان خود را بياعتماد كرده و حرمتشان را رعايت نمي كنند زيرا مخاطبان براي بدست آوردن اخبار درست و جامع به آنها رجوع ميكنند.