ترنج موبایل
کد خبر: ۶۵۷۴۵

عکس> حمله یک سگ به کودک ۵ساله آلمانی

عکس> حمله یک سگ به کودک 5ساله آلمانی
تبلیغات
تبلیغات


سگی که برای پیاده روی به همراه صاحبش به خیابانی در کلن آمده بود، به کودک 5 ساله ای حمله و به شدت وی را مجروح کرد.

به گزارش روزنامه بیلد، تعطیلات سال نو میلادی خاطره بدی برای کودک 5 ساله آلمانی داشت. وی که به همراه مادربزرگش به پارکی در یکی از خیابانهای شهر کلن رفته بود به یکباره از سوی یک سگ مورد حمله قرار گرفت.

این سگ روت وایلر با حمله به این پسربچه، سر و گردنش را گاز گرفته و بخشهایی ازصورت و ران وی را کند. در این حال مادر بزرگ 52 ساله که می کوشید برای نجات جان نوه اش خود را به روی وی اندازد نیز مورد حمله این سگ قوی هیکل قرار گرفت.

به گزارش مهر این در حالی بود که سگ مذکور تنها پس از دخالت مالک خود دست از سر این دو عابر برداشت. پلیس می گوید این سگ در پی بی احتیاطی صاحبش از دست وی گریخته است.

سگهای روت وایلر که به سگ پلیس نیز معروف اند جثه ای بزرگ داشته و بسیار خشن اند بگونه ای که صاحبانشان تنها با استفاده از پوزه بند حق دارند آنها را به اماکن عمومی بیاورند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات