از صدها مورد و اقدام تروریستی و نفوذ متاسفانه یک مورد هم منجر به اقدام و عملیات میشود، بقیهاش توسط نیروهای اطلاعاتی، سازمان اطلاعات سپاه، نیروهای مرزبانی و انتظامی خنثی میشود بنابراین این موضوع از اساس بیپایه است آمریکا هیچ گونه همکاری اطلاعاتی با جمهوری اسلامی ندارد و بر عکس به دنبال دشمنی و ناامن کردن ایران است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: از صدها مورد و اقدام تروریستی و نفوذ متاسفانه یک مورد هم منجر به اقدام و عملیات میشود، بقیهاش توسط نیروهای اطلاعاتی، سازمان اطلاعات سپاه، نیروهای مرزبانی و انتظامی خنثی میشود بنابراین آمریکا هیچ گونه همکاری اطلاعاتی با جمهوری اسلامی ندارد و بر عکس به دنبال دشمنی و ناامن کردن ایران است.
به گزارش ایلنا، شهریار حیدری درباره ادعای بیاساس وال استریت ژورنال که گفته بود مقامات آمریکایی یک هفته قبل از حمله تروریستی داعش به مردم کرمان در سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی به ایران هشدار دادهاند، گفت: این اخبار واقعاً از اساس بیپایه است، زیرا داعش دست پرورده خود آمریکاست و با هدف ناامنی در کشورهای منطقه به ویژه ایران سازماندهیاش کردهاند؛ بنابراین آمریکا و اسرائیل دنبال این هستند که حوزه عملیات داعش به ویژه در ایران گستردهتر شود و چنین خبرهایی از اساس بیپایه است. ایران هیچ همکاری اطلاعاتی و امنیتی با آمریکا را نمیپذیرد که این کشور به ما هشدار دهد داعش چنین اقداماتی را میخواهد انجام دهد.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نوع عملیات اینها بسیار پیچیده بود ۲ نفر در قالب شهروند تاجیکی که وزارت اطلاعات اعلام کرد یکی از آنها اسرائیلیالاصل است، آمدهند و یک اقدام ناجوانمردانه کردند و تعدادی از هموطنان ما را به شهادت رساندند. قطع به یقین وقتی جریانی توسط رژیم صهیونیستی و سرویس موساد برای انجام این کار طراحی میشود، حتماً آمریکا استقبال میکند بنابراین سیستم اطلاعاتی ما نیازی به آمریکا ندارد.
وی یادآور شد: از صدها مورد و اقدام تروریستی و نفوذ متاسفانه یک مورد هم منجر به اقدام و عملیات میشود، بقیهاش توسط نیروهای اطلاعاتی، سازمان اطلاعات سپاه، نیروهای مرزبانی و انتظامی خنثی میشود بنابراین این موضوع از اساس بیپایه است آمریکا هیچ گونه همکاری اطلاعاتی با جمهوری اسلامی ندارد و بر عکس به دنبال دشمنی و ناامن کردن ایران است.
حیدری درباره اینکه پیگیری حادثه تروریستی کرمان از سوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به کجا رسیده است، گفت: یک تیم به کرمان فرستادیم، بازدید میدانی کردند. دو الی سه روز در کرمان بودند با تمام مقامات جلسه داشتند. از نزدیک محل ترور و جایی که تروریستها خودشان را مخفی کرده بودند تا عملیات انجام دهند را دیدند. جلسهای با حضور مقامات اطلاعاتی، امنیتی و نظامی برگزار شد، همچنین گزارشی به کمیسیون ارائه داده شد. کمیسیون قبل از بررسی بودجه جلسهای تشکیل داد و تمامی موضوعات در کمیسیون مطرح شد.
وی در پاسخ به اینکه پس از حادثه کرمان و چند حادثه دیگر در کشور این سوال مطرح است که آیا مجلس قصد ندارد از وزیر کشور در خصوص این موارد سوال کند، عنوان کرد: رئیس شورای امنیت کشور طبق قانون وزیر کشور است. بقیه نهادهای نظامی اطلاعاتی و امنیتی عضو این شورا هستند، اما شرح وظایف دستگاهها در شورای امنیت کشور تفکیک میشود.
حیدری خاطرنشان کرد: هر دستگاهی یک وظیفه ذاتی دارد که باید عمل کنند؛ مثل وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه، ارتش و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اساساً نیازی به تصمیمات شورای امنیت در این خصوص نیست. یعنی اینطور نیست که هر دستگاهی منتظر تصمیم شورای امنیت باشد. شورای امنیت یک موضوع خاص مثل سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی را مشخصاً در دستور کارش قرار میدهد و در این دستور کار امنیت و شرح وظایف دستگاهها به تفکیک مطرح و ابلاغ شده است و در این زمینه دستگاههای مختلف باید پاسخگو باشند.
وی تاکید کرد: بنابراین وزارت اطلاعات به عنوان مسئول اطلاعات و نهادهای امنیتی و اطلاعاتی به نوعی درگیر این موضوع هستند، اما مشخصا کسی که باید پاسخگو باشد قاعدتا رئیس شورای امنیت کشور است. الان هم از وزیر سوال شده است، اما آنچه که وظیفه وزیر کشور در ارتباط با امنیت مراسم است انجام شده و ممکن است برخی از دستگاهها قصور و کوتاهی داشته باشند، آن دیگر به عهده وزیر کشور نیست.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: وزیر کشور میتواند عملکرد این دستگاهها را تشریح کند؛ اگر کوتاهی و قصوری شده است یا در شورای امنیت اقدامی صورت نگرفته و کوتاهی شده طبق قانون وزیر میتواند هر دستگاهی که وظیفهاش را انجام نداده به دستگاه قضا معرفی کند و باید بررسی شود واقعاً تاخیر، تعلل، کوتاهی و قصور از طرف کدام دستگاه بوده است. وزیر کشور در قبال کوتاهی و قصورها مسئولیت حقوقی و قضایی دارد و میتواند مقصران را معرفی کند.