ترنج موبایل
کد خبر: ۸۴۱۴۷

پیگرد قانونی نپذیرفتن طلبه روحانی در بیمارستا‌ن‌ها

تبلیغات
تبلیغات


رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در واکنش به نپذیرفتن طلبه روحانی در برخی از بیمارستان‌های تهران که روز ۲۵ تیرماه مورد ضرب وشتم اراذل و اوباش قرار گرفته بود، گفت: «این مساله با حضور معاون وزیر بهداشت در جلسه فردای کمیسیون بهداشت و درمان بررسی خواهد شد و در صورت تایید؛ مجرمان مورد پیگیرد قانونی قرار می گیرند.»

حسینعلی شهریاری در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، درباره عدم پذیرش طلبه ناهی از منکر در برخی از بیمارستا‌های تهران در ۲۵ تیرماه در پی برخورد با افراد شروری که قصد مزاحمت و آزار و اذیت چند زن در بلوار پروین را داشتند تصریح کرد: «طبق قانون بیمار اورژانسی اگر به بیمارستان دولتی و خصوصی مراجعه کند، این بیمارستان‌ها موظف هستند این افراد را بپذیرند و اقدامات اولیه را برای حفظ جان وی انجام دهند و اگر امکانات لازم را نداشتند بیمار را با هماهنگی به بیمارستانی که امکانات بیشتری دارد، منتقل کنند.»
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «عدم پذیرش این فرد، قطعا خلاف قانون است و به همین دلیل از معاون وزارت بهداشت درمان برای حضور در جلسه فردا کمیسیون دعوت شده تا در رابطه با چگونگی این اتفاق توضیح دهند.»

شهریاری با تاکید بر پیگیری کردن این مساله در کمیسیون بهداشت، گفت: «با گزارشی که معاون وزیر بهداشت ارائه خواهد داد در این خصوص بهتر تصمیم‌گیری می شود و اگر این اتفاق تایید شود با بیمارستان‌هایی که این جرم را مرتکب شده‌اند برخورد می شود».

حسن امامی رضوی معاون درمان وزارت بهداشت نیز گفته است: «در صورت اثبات مسئله عدم پذیرش طلبه ناهی از منکر، با عوامل عدم پذیرش این طلبه در بیمارستان‌های مذکور با قاطعیت برخورد می‌کند.»

یکی از دوستان علی خلیلی، طلبه جوانی که -۲۵ تیرماه- در پی برخورد با افراد شروری که قصد مزاحمت و آزار و اذیت چند زن در بلوار پروین را داشتند و از ناحیه گردن مورد جراحت شدید واقع شد، اظهار داشت: «همراهان و حاضران در صحنه بعد از متواری شدن افراد شرور، وی را به چند بیمارستان بردند که ۵ بیمارستان از پذیرش وی خودداری کردند.»

وی ادامه داد: «بیمارستان‌های رسول اکرم(ص)، امام حسین(ع)، شهدای تجریش، امام سجاد(ع) و پارسیان از پذیرش این طلبه جوان خودداری و علت این کار را حال وخیم وی عنوان کردند.»

این فرد مطلع گفت: «در نهایت همراهان خلیلی، او را به بیمارستان خصوصی عرفان بردند که مسئولان این بیمارستان هم پذیرش وی را منوط به واریز مبلغ ۶ میلیون تومان وجه نقد کرده و سرانجام با واریز ۵ میلیون تومان او را پذیرش کردند.»

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات