ترنج موبایل
کد خبر: ۸۵۷۷۴

حشمت الله فلاحت پیشه در گفتگو با فرارو:

تهدیدکنندگان وحدت کسانی هستند که فکر می‌کنند در یک فضای افراطی پیروز می‌شوند

تهدیدکنندگان وحدت کسانی هستند که فکر می‌کنند در یک فضای افراطی پیروز می‌شوند
تبلیغات
تبلیغات


فرارو- یک نماینده اصولگرای مجلس هشتم نامه مجلس در حمایت از آیت الله مهدوی کنی را اقدامی پیشگیرانه خواند و در مورد حضور لاریجانی و قالیباف در 7+8، گفت: «افرادی که بدنه را به همراه دارند باید مورد جذب و حمایت 7+8 قرار گیرند.»

190 نماینده مجلس امروز از محوریت آیت الله مهدوی کنی حمایت کرده، سهم‌خواهی در اصولگرایان را محکوم نموده و حجیت شورای پانزده نفره اصولگرایان را پذیرفته‌اند.

حشمت الله فلاحت‌پیشه در گفتگو با خبرنگار فرارو با تاکید بر اینکه هنوز کسی با محوریت آیت‌الله مهدوی کنی مخالفت نکرده است، گفت: «با توجه به تجربه اختلافات قبلی در اصولگرایان که منجر به شکل‌گیری دو دستگی شد و همچنین شرایط ویژه اخیر که باعث جدی شدن اختلافات شده و چالش‌های اخیری که بین دولت و مجلس به وجود آمده است، من این نامه را به نوعی اقدامی پیشگیرانه می‌دانم تا اقدامی با هدف جبران برخی از مشکلات.»

فلاحت‌پیشه در پاسخ به اینکه آیا محوریت آیت‌الله مصباح یزدی برای جبهه پایداری در مقابل با محوریت آیت‌الله مهدوی کنی برای اصولگرایان به نوعی مواجهه روحانیون برجسته اصولگراست، گفت: «من در میان خود روحانیون اصولگرا شاخصه‌ای برای تقابل نمی‌بینم. اما در نهایت اینکه سیاسیون به کدام سمت پیش خواهند رفت باید گفت، طیفی جدا خواهند شد.»

او با بیان اینکه اصولگرایان طیفی گسترده هستند که تعریفشان سلبی بوده و نه ایجابی، گفت: «این جریان می‌دانست که در مقابل جریان خاصی از جناح خاصی عمل می‌کند. همین مساله یعنی هویتی که اصولگرایان برای خودشان در مقابل اصلاح‌طلبان تعریف کرده بودند، باعث شد تا برنامه‌ای اثباتی ریخته نشود.»

وی با اشاره به اینکه بعد از انتخابات خاصه بعد از شکل‌گیری جریان انحرافی دیدیم که نوعی جدایی تازه شکل گرفت، گفت: «در شرایط کنونی باید درباره عواملی که به وحدت اثر می‌گذارد، بحث شود. منابع مالی که توسط برخی از جریان‌ها توزیع شده یا توزیع خواهد شد، یا رفتارهایی که این جریان‌ها دارند، تعریفی که از جایگاه علما و نخبگان مذهبی جامعه دارند و حتی تعاملاتی که در عرصه اجتماعی و اقتصادی به اختلافاتی کشیده شد، برای مثال مواردی که ما با آن در ضمن اجرای قوانین بودجه روبرو بودیم.»

وی ادامه داد: «لذا معتقدم چیزی که تهدیدکننده وحدت است جریان‌هایی هستند که فکر می‌کنند تنها با حرکت در یک فضای افراطی می‌توانند پیروز بشوند و همچنین گمان می‌کنند با شکل‌گیری وحدت، امکان هضم شدن‌شان وجود دارد. اینها مواردی است که به صورت دغدغه بوده و نامه امروز مجلس حاصل یک دغدغه است و ما باید در مسیری هستیم که به وحدت اصولگرایان برسیم.»

فلاحت پیشه در مورد خبر اخراج نماینده لاریجانی از 7+8 آن را تکذیب کرده و گفت که در این مورد با آقای جلالی، نماینده ایشان صحبت کرده است و جلالی این موضوع را تکذیب نموده و گفته‌ است که یک شیطنت خبری بوده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا باید تشکل‌ها عضو 7+8 باشند و یا افراد، با بیان اینکه انتخابات مجلس و ریاست جمهوری آینده یک ارتباط مفهومی خاصی با هم پیدا کرده‌اند، گفت: «من معتقدم جریان وحدت باید بتواند حلقه پیوندی را میان این دو انتخابات شکل بدهد. ضمن اینکه افراد باید بتوانند بدنه را دنبال خود بکشند. ما در میان همه گروه‌های سیاسی یعنی چپ و راست، شاهد این بوده‌ایم که افراد نتوانسته‌اند بدنه را به دنبال خود بکشانند. اکنون نیز بحث همین است و این موضوع الان هم مطرح است و باید در بحث معرفی نماینده‌ها باید به ارتباط این افراد با مردم هم توجه شود.»

وی همچنین تاکید کرد که اعتقاد من این است که این 7+8 باید از سرنوشت ترکیب‌های گذشته حتما درس بگیرد. او در باره این ترکیب‌ها افزود: «این ترکیب‌ها وقتی وارد استان‌ها می‌شوند پیچیدگی بیشتری پیدا می‌کنند. خیلی از مسئولینی که در سطح کشور مطرح هستند، دستاورد و شهرت خوبی در استان‌ها ندارند و بعضا ما می‌بینیم کسانی از جانب این ترکیب‌ها در لیست انتخاباتی استان‌ها قرارمی‌گیرند، نتیجه‌ای نامطلوب خواهد داشته و به کل جریان تاثیر می‌گذارند. اگر افرادی در جایی عملکرد ضعیفی داشتند کنار گذاشه شوند.»

وی همچنین درباره آینده همکاری جبهه پایداری انقلاب اسلامی با اصولگرایان گفت: «این همراهی بر اساس ملاک های گذشته یعنی شاخص‌های رفتاری گذشته شکل نخواهد گرفت اما اگر بر اساس یک سری پیش بینی‌های رفتاری در آینده صورت دهیم امکان اتحاد وجود خواهد داشت.»

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات