تأثیر افزودن نمک در قهوه چیست؟

نمک به قهوهتان اضافه کنید تا تلخی آن کمتر شود. مقدار کم میتواند طعم تند و تیز قهوه را ملایمتر و مزه آن را برای کسانی که قهوه را زننده میدانند، خوشایندتر کند.
در حالی که بیشتر افراد هرگز تصور نمیکنند که قهوهشان را با همان ادویهای مزهدار کنند که برای سیبزمینی سرخکرده استفاده میکنند، کاسپار کینگ، باریستای کافه Tri در جنوب غربی لندن، توضیح داده که این کار میتواند طعم قهوه را کاملاً تغییر دهد. او روشهایی را معرفی کرده که بتوان در خانه هم قهوهای خوشطعم درست کرد.
به گزارش روزیاتو، همه چیز از انتخاب دانههای قهوه و نحوه آمادهسازی آنها شروع میشود. کیفیت قهوه بیشتر به نوع دانه، میزان آسیابکردن و روش دمآوری بستگی دارد، نه صرفاً نوع نوشیدنی. اگر این مراحل درست انجام شوند، تفاوت طعم کاملاً احساس میشود.
او در ادامه پیشنهاد میدهد که کمی نمک به قهوهتان اضافه کنید تا تلخی آن کمتر شود. مقدار کم میتواند طعم تند و تیز قهوه را ملایمتر و مزه آن را برای کسانی که قهوه را زننده میدانند، خوشایندتر کند.
فلت وایت؛ نوشیدنی محبوب این روزها
وقتی از کاسپار درباره قهوههای محبوب این روزها پرسیدند، او گفت که فلت وایت حسابی طرفدار پیدا کرده و بهنظرش این محبوبیت ماندگار خواهد بود. به گفته او، «فلت وایت حجم کمتری دارد، طعم قوی اسپرسو در آن بهخوبی احساس میشود و در عین حال بافت خامهای و لطیف شیر را هم حفظ میکند.»
کاسپار در تهیه فلت وایت، شیر کامل گاوی را به شیرهای گیاهی ترجیح میدهد. البته او اشاره کرده که مصرف شیرهای بدون لاکتوز یا گیاهی مانند شیر جو، بادام، نارگیل و سویا روز به روز در حال افزایش است. این تغییر بزرگترین تحول در انتخاب مواد اولیه برای قهوه است. خیلیها بهخاطر رژیم، سلامتی یا سلیقه شخصی سراغ شیرهای گیاهی میروند.
علاقه به شربتهای طعمدار و نوشیدنیهای سرد هم افزایش پیدا کرده، حتی در روزهای سرد. با این حال، شیرهای گیاهی همچنان در صدر انتخابها قرار دارند.
کاسپار اشارهای هم به سفارشهای غیرمعمول بعضی از مشتریها داشته است. به گفته او، علاقه به کاپوچینوی یخی بیشتر شده؛ در حالی که تهیه این نوشیدنی خیلی ساده نیست. چون نمیتوان شیر را بخار داد و بعد آن را سرد کرد، نتیجه کار معمولاً نوشیدنیای ولرم، آبکی و با کف جداشده خواهد بود.