آموزش ۶ مدل از بهترین سسهای شکلاتی و میوهای برای فیلینگ کیک

سسهای شکلاتی و میوهای بهترین چاشنی برای فیلینگ کیک یا روکش انواع شیرینی و پای هستند.
فراروـ سسهای میوهای و شکلاتی ازجمله کاورهای محبوب کیکها هستند که معمولا از آن برای پوشاندن همه کیکها و شیرینیها یا فیلینگ کیک از آن استفاده میکنند. این سسها با روشی بسیار ساده تهیه میشود و برای فیلینگ میانی کیک بسیار مناسب هستند. برای افرادی که حوصله خامهکشی ندارند یا فکر میکنند خامهکشی کیک کار زمانبر و پر ریسکی است، سسهای میوهای و شکلاتی یک گزینه بسیار مناسب است که به شما کمک میکند بدون استرس کیک ساده خانگیتان را کاور کنید یا برای فیلینگ کیکهای خامهای از آنها استفاده کنید.
به گزارش فرارو؛ ما در این مطلب میخواهیم 6 مدل سس خوشمزه و خاص را به شما آموزش بدهیم که میتوانید از آن برای فیلینگ یا روکش انواع کیک و شیرینی استفاده کنید، پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
1ـ سس تافی
مواد لازم برای درست کردن سس تافی
- شکر قهوهای: یک دوم پیمانه
- خامه صبحانه: یک دوم پیمانه
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- کره: 28 گرم
طرز تهیه سس تافی
برای درست کردن سس تافی ابتدا خامه، شکر قهوهای و کره را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار بدهید و مدام هم بزنید تا مواد کم کم به جوش بیاید و یکدست شود.
اجازه بدهید سس حدود 3 تا 4 دقیقه بجوشد و به غلظت برسد. در این مرحله وانیل را اضافه کنید و هم بزنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید سس خنک شود و بعد برای فیلینگ کیک یا روکش کیک از آن استفاده کنید.
2ـ سس توت فرنگی
مواد لازم برای درست کردن سس توت فرنگی
- شکر: 1 پیمانه
- توت فرنگی خرد شده: 2 پیمانه
- آب لیمو تازه: 1 قاشق چایخوری
- آب: یک دوم پیمانه
طرز تهیه سس توت فرنگی
توت فرنگی، شکر و آب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و کمی هم بزنید تا شکر آب شود.
وقتی مواد شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید سس حدود 10 دقیقه بجوشد، سپس آب لیمو ترش را اضافه کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود، سپس سس را از صافی رد کنید. حالا سس توت فرنگی خوشمزه ما آماده است.
3ـ سس کارامل
مواد لازم برای درست کردن سس کارامل
- کره خرد شده: 85 گرم
- خامه صبحانه: یک دوم پیمانه
- شکر: 1 پیمانه
- نمک: 1 پنس
طرز تهیه سس کارامل
شکر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز قرار بدهید و بدون هم زدن اجازه بدهید شکر حل شود. وقتی شکر کاملا ذوب شد و به رنگ طلایی درآمد، کره را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. وقتی کره کاملا آب شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه را که به دمای محیط رسیده و شل شده است، به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید.
حالا دوباره قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و 1 دقیقه دیگر مواد را هم بزنید تا یکدست شود و در آخر نمک را اضافه کنید.
حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و سس را داخل شیشه بریزید و اجازه بدهید خنک شود و بعد شیشه را داخل یخچال بگذارید.
4ـ سس گاناش شکلاتی
مواد لازم برای درست کردن سس گاناش شکلاتی
- خامه صبحانه: 1 پیمانه
- شکلات خرد شده (شکلات سفید یا کاکائویی): 1 پیمانه
طرز تهیه سس کاناش شکلاتی
برای درست کردن این سس کافی است خامه به دمای محیط رسیده را داخل قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید تا از اطراف شروع به جوشیدن کند، سپس اجاق گاز را خاموش کنید و شکلات نرم شده را اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا سس یکدست شود. سس گاناش شکلاتی را میتوانید به صورت گرم یا سرد برای فیلینگ کیک استفاده کنید.
5ـ سس لیمو
مواد لازم برای درست کردن سس لیمو
- آب لیمو تازه: یک چهارم پیمانه
- پوست لیمو رنده شده: 1 قاشق غذاخوری
- کره: 28 گرم
- شکر: 1 پیمانه
- نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
- آب: 1 پیمانه
- نمک: 1 پنس
طرز تهیه سس لیمو
شکر، نشاسته و نمک را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس آب سرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید و هم بزنید تا مواد کمی داغ شود. وقتی مواد کمی به غلظت رسید، قابلمه را از روی حرارت اجاق گاز بردارید و کره، آب لیمو و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب و مواد کاملا یکدست شود.
بعد از خنک شدن میتوانید این سس خوشبو را برای فیلینگ کیک استفاده کنید.
6ـ سس بلوبری
مواد لازم برای درست کردن سس بلوبری
- بلوبری: 2 پیمانه
- شکر: یک دوم پیمانه
- آب: یک دوم پیمانه
- نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
- آب لیمو تازه: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس بلوبری
برای درست کردن این سس خوشمزه ابتدا بلوبری، شکر و آب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا مواد کم کم شروع به جوشیدن کند. نشاسته ذرت را همراه با یک قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط و به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از اینکه مواد کم کم به غلظت رسید، آب لیمو تازه را اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه سس کمی از حرارت افتاد، آن را از صافی رد کنید و صبر کنید تا خنک شود، سپس برای فیلینگ کیک از آن استفاده کنید.