اردوی تیم ملی فوتبال بانوان
فرارو- چهارمين اردوي آمادگي تيم ملي فوتبال بانوان براي حضور در رقابت هاي غرب آسيا در درحالي از امروز آغاز شده است كه بنا بود ملي پوشان اين هفته در گرگان اردو بزنند اما برگزاري مسابقه با تيم سرخ پوشان گرگان لغو شد تا اعضاي تيم ملي تمرين خود را بر روي چمن مصنوعي زمين شماره دو كمپ تيمهاي ملي ادامه دهند.
تنها دو اردوي ديگر براي آمادگي ملي پوشان باقي مانده تا براي حضور در مسابقات غرب آسيا آماده شوند؛ مسابقاتي كه پس از لغو حضور نمايندگان ايران در بازيهاي انتخابي المپيك از اهميت بسيار بالايي برخوردار است تا بانوان فوتبال ايران باز هم تواناييهاي خود را در اين ورزش نشان دهند.
اين روزها تمرينات تيم ملي بانوان از ساعت 10/30 تا 12 و 18 تا 19/30 روزهاي يكشنبه تا سه شنبه هر هفته انجام مي شود و بازيكنان بعداز ظهر روزهاي سه شنبه به منظور آمادگي براي شركت در ليگ برتر به شهرهاي خود باز ميگردند.
اينبار تيم ملي فوتبال بانوان درچمن مصنوعي زمين شماره دو كمپ تيمهاي ملي و زير نظر مريم ايراندوست و كادر فني كه از نصرت ايراندوست به عنوان مشاورفني تيم بهره مي برد، تمرين ميكنند و به نظر ميرسد كه براي كسب مقام قهرماني بسيار اميدوارند.
بنا به این گزارش، ملي پوشان پس از پايان تمرينات صبحگاهي خود به خوابگاهشان كه حدود 20 متر با زمين شماره دو فاصله دارد ميروند؛ خوابگاهي كه به نظر ميرسد پيش از اين به عنوان رختكن مورد استفاده قرار ميگرفته است!
خوابگاه بانوان با متراژ حدود 20 متر و تختهاي دوطبقه ميزبان 17 تن از بازيكنان تيم ملي است. خوابگاهي كه از نظر ظاهري شرايط مناسبي را براي ميزباني از بانوان ملي پوش ندارد و گواه اين مطلب هم تختهاي دوطبقهاي است كه با فاصله چند قدم از هم قرار دارند و حتي پردههاي نصب شده در اين مكان مرتب نيست تا شان حضور ورزشكاران تا حدودي حفظ شود. اين درحالي است كه پيش از اين نيز مربي تيم ملي فوتبال بانوان از مشكل سرويس بهداشتي خوابگاه ملي پوشان خبرداده بود كه مسوولان فدراسيون هم قول داده بودند تا اردوي سوم تيم ملي مشكل سرويس بهداشتي خوابگاه برطرف خواهد شد!
شايد تنها نشانه اين مكان به عنوان خوابگاه بانوان فوتبال، عكسي از يك فوتباليست است كه به ديوار اين خوابگاه به چشم ميخورد. حتي منظر بيروني و ورودي اين خوابگاه نشان دهنده آن است كه به صورت موقت براي اسكان مليپوشان آماده شده است.
در شرايطي كه براي ورزش بانوان برآوردن امكانات حتي از سوي مسوولان سخت به نظر مي رسد، بازيكنان سعي دارند با آمادگي كامل قهرمان مسابقات غرب آسيا شوند.
عکس های خبرگزاری ایسنا از متن و حواشی تمرینات تیم ملی فوتبال بانوان را مشاهده می کنید.