ترنج موبایل
کد خبر: ۸۹۹۷۴۹

وزیر ارشد دولت استرالیا: نیازمند ارتباط با ایران هستیم

وزیر ارشد دولت استرالیا: نیازمند ارتباط با ایران هستیم

یک وزیر ارشد کابینه استرالیا از لزوم ارتباط کشورش با ایران سخن گفت.

تبلیغات
تبلیغات

فرارو- در حالی که استرالیا به تازگی سفیر و شماری از دیپلماتهای ایران را از این کشور اخراج کرده، حال یک وزیر ارشد این کشور از لزوم ارتباط با ایران سخن گفت. 

به گزارش فرارو به نقل از پایگاه استرالیایی «نیوز دات کام»، یک وزیر ارشد دولت استرالیا گفت این کشور نیازمند مقداری ارتباط با ایران است. «مورای وات» (Murray Watt) وزیر کابینه استرالیا به پرسشی در خصوص اخراج دیپلماتهای ایرانی از استرالیا و اینکه چرا همچنان شماری دیپلماتهای ایرانی در سفارت ایران در استرالیا باقی مانده‌اند؛ اما استرالیا هیچ دیپلماتی در ایران ندارد، پاسخ داد. او به شبکه اسکای نیوز گفت: «علت اینکه ما کارمندان دیپلماتیک‌مان را از تهران خارج کردیم، به واقع بخاطر نگرانی از امنیت آن‌ها بوده است.» او در ادامه گفت: «به عنوان کارفرما، ما بایستی ایمنی کارمندان‌مان را جدی بگیریم و تصمیم بر این بود که ما نمی‌توانیم در صورتی که آن‌ها در تهران باقی بمانند، امنیت‌شان را تضمین کنیم.» 

مورای وات همچنین گفت دولت استرالیا به شکلی قاطع شهروندان این کشور را از سفر به ایران باز می‌دارد. 

972

مورای وات، وزیر استرالیایی

اظهارات این وزیر دولت استرالیا در حالی مطرح شده است که بنابر گزارشها، سه دیپلمات ایرانی در کانبرا، پایتخت استرالیا باقی مانده‌اند تا همچنان سفارت ایران در این کشور را فعال نگه دارند. 

گفتنی است احمد صادقی، سفیر ایران در استرالیا که پنجشنبه شب و در پی مهلت ۷۲ساعته دولت این کشور که به وی برای خروج از خاک استرالیا داده شده بود، در ترمینال فرودگاه خطاب به خبرنگاران خارجی گفت اتهامات استرالیا علیه ایران همگی دروغ و بی‌پایه و اساس هستند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات