ترنج موبایل
کد خبر: ۹۰۰۱۵۰

پزشکیان: توسل به اسنپ‌بک به پیچیده‌تر شدن اوضاع می‌انجامد

پزشکیان: توسل به اسنپ‌بک به پیچیده‌تر شدن اوضاع می‌انجامد

پزشکیان در اجلاس شانگهای خطاب به غرب گفت: «ما به آمریکا و اروپا توصیه می‌کنیم، راه‌حل‌های مبتنی بر مقابله را کنار گذشته و برای رسیدن به یک راه‌حل متعادل و منصفانه به دیپلماسی روی آورند.

تبلیغات
تبلیغات

پزشکیان بعد از ظهر امروز دوشنبه 10 شهریور 1404، در نشست شانگهای پلاس با بیان اینکه جهان ما به درک و طرح تازه‌ای از حکمرانی جهانی نیاز دارد، اظهار داشت: چنین طرحی در وهله نخست باید از منطق مبتنی بر قدرت فاصله گرفته و منطق مبتنی بر برابری و عدالت را جایگزین آن نماید. 

به گزارش سایت ریاست جمهوری، پزشکیان در مورد اسنپ بک گفت: «من در اینجا اعلام می‌کنم جمهوری اسلامی ایران همواره برای یافتن راه‌حلی دیپلماتیک جهت حل و فصل مسالمت‌آمیز برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای خود آمادگی داشته و دارد. توسل ناکام آمریکا و رژیم صهیونیستی به تهاجم نظامی نشان داد که گزینه نظامی کارآیی ندارد و با مقاومت قهرمانانه مردم ایران مواجه می‌شود. توسل به ساز و کار موسوم به اسنپ‌بک نیز تنها به پیچیده‌تر شدن اوضاع و تنش بیشتر نیز خواهد گرایید. ما به آمریکا و اروپا توصیه می‌کنیم، راه‌حل‌های مبتنی بر مقابله را کنار گذشته و برای رسیدن به یک راه‌حل متعادل و منصفانه به دیپلماسی روی آورند.»

وی افزود: «ما بار دیگر تاکید می‌کنیم که سازمان همکاری شانگهای باید ابتکار صلح‌سازی در جهان پیرامون خود را به شکل سازمان‌یافته‌تری دنبال نماید.»

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات