ترنج موبایل
کد خبر: ۹۰۳۵۳۱

نگرانی تراکتوری‌ها از مصدومیت ستاره؛ هاشم‌نژاد به شباب الاهلی می‌رسد؟

نگرانی تراکتوری‌ها از مصدومیت ستاره؛ هاشم‌نژاد به شباب الاهلی می‌رسد؟

مهدی هاشمی‌نژاد دومین ستاره تراکتور بود که با ظن مصدومیت زمین بازی را ترک کرد.

تبلیغات
تبلیغات

​ هاشمی‌نژاد در روزی که سکوهای ورزشگاه بنیان دیزل را هواداران زن پر کرده بودند، با دو استارت تماشایی 60 متری در نیمه دوم بهترین بازی خود در این فصل را برای سرخپوشان تبریزی به نمایش گذاشت.او می‌توانست یک گل مارادونایی و استثنایی را به ثمر برساند که تصمیمش در آخرین لحظه خوب نبود وموقعیتی که با تلاش بسیار ساخته بود، هدررفت.

به جز دو پاس گلی که هاشمی‌نژاد در این بازی داد، اتفاق مهم درباره او احتمال مصدومیتش روی تکل کاپیتان آلومینیوم در میانه زمین بود. هاشمی‌نژاد در این صحنه قصد بردن توپ به داخل زمین اراکی‌ها را  داشت که نوری کاپیتان آلومینیوم با یک تکل خشم از بغل این بازیکن را سرنگون کرد و بلافاصله هم توسط داور با کارت زرد جریمه شد.

بعد این صحنه بود که هاشمی‌نژاد دقایقی در زمین راه رفت و بعد روی زمین نشست و در ادامه جای خود را به مسعود زائر کاظمینی بازیکن فصل گذشته گل‌گهر داد که در این فصل اولین بازی خود را برای تراکتور انجام داد.کاظمینی هم مثل خود هاشمی‌نژاد بازیکنی بسیار سریع است اما برای جا افتادن در ترکیب تراکتور احتیاج به زمان دارد.

اینکه برد پرگل تراکتور مقابل آلومینیوم به جز هاشمی‌نژاد مصدوم دیگری را هم روی دست اسکوچیچ خواهد گذاشت، مشخص نیست، اما با توجه به نمایش درخشان هاشمی‌نژاد ، او در بازی مقابل شباب الاهلی باید در دسترس سرمربی کروات سرخپوشان باشد.

 

تبلیغات
منبع : ورزش3
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات