ترنج موبایل
کد خبر: ۹۰۴۰۶۹

هشدار سردار رمضان شریف به اسرائیل؛ دست از پا خطا بکنند پاسخ سخت و کوبنده‌ای دریافت می‌کنند

هشدار سردار رمضان شریف به اسرائیل؛ دست از پا خطا بکنند پاسخ سخت و کوبنده‌ای دریافت می‌کنند

«به محضی که صهیونیست‌ها علیه کشور ما و علیه مردم عزیز ما دست از پا خطا بکنند پاسخ سخت و کوبنده‌ای دریافت می‌کنند همانطوری که در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه امریکایی‌ها و صهیونیست‌ها شاهدش بودیم.»

تبلیغات
تبلیغات

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت انتفاضه و قدس در جلسه ستاد گرامیداشت سالگرد طوفان الاقصی گفت: به محضی که صهیونیست‌ها علیه کشور ما و علیه مردم عزیز ما دست از پا خطا بکنند پاسخ سخت و کوبنده‌ای دریافت می‌کنند همانطوری که در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه امریکایی‌ها و صهیونیست‌ها شاهدش بودیم.

رمضان شریف در ادامه افزود: به جریان مقاومت کمک کرده و خواهیم کرد هر چند ما در دفاع از سرزمین و منافع خودمان هرگز منتظر کمک دیگران نیستیم و نشان دادیم  که قادر هستیم و مصمم هستیم و این توانمندی را هم داریم که از منافع ملی خودمان در مقابل اقدامات صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها دفاع بکنیم اما آن چیزی که امروز یک وظیفه انسانی، اسلامی، شرعی و دینی هست حمایت از جریانی است که در میدان حضور دارد.

 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات