ترنج موبایل
کد خبر: ۹۵۴۴۸

اظهارات متناقض اوباما درباره ایران

تبلیغات
تبلیغات


رئیس جمهوری آمریکا با تاکید بر ادامه مذاکرات برای همراه کردن چین و روسیه در قبال ایران در عین حال اعلام کرد: آمریکا تمام گزینه ها را در قبال پرونده هسته ایران و توقف این برنامه در نظر گرفته است.

به گزارش خبرگزاری آلمان، "باراک اوباما" روز گذشته پس از دیدار با رهبران همکاریهای اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (اپک) در گفتگو با خبرنگاران در هونولولو اظهار داشت: تصمیم دارم که مذاکرات بیشتری را با رهبران چین و روسیه در قبال پرونده هسته ای ایران انجام دهم.

وی در ادامه رویکرد خصمانه خود علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: در صورت حمایت چین و روسیه از تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران، این فشارها قوی تر از قبل خواهد بود و درصدد تضعیف اقتصاد جمهوری اسلامی ایران هستیم.

این اظهارات رئیس جمهوری آمریکا درحالی مطرح می شود که وی روز گذشته تلاشهای بسیاری را برای همراه کردن چین و روسیه درباره اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران انجام داد.

اوباما همچنین در ادامه باج دهی های خود به "دیمیتری مدودف" رئیس جمهوری روسیه گفت: روسیه در آستانه پیوستن به سازمان تجارت جهانی است و کاخ سفید با کنگره همکار ی می کند تا قانون "جکسون ونیک" که در زمان شوروی سابق به منظور مجازات روسیه به خاطر جلوگیری از مهاجرت یهودیان به سرزمینهای اشغالی وضع شد، لغو کند.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات