ترنج موبایل
کد خبر: ۹۸۹۲۹

حمیدرضا ترقی در گفتگو با فرارو: جریان انحرافی و کسانی که از رانت دولت استفاده می‌کنند

رفتارهای کدام گروه در انتخابات اصولگرایان را نگران کرده است؟

رفتارهای کدام گروه در انتخابات اصولگرایان را نگران کرده است؟
تبلیغات
تبلیغات


فرارو- در حالی که کمتر از سه ماه به انتخابات مجلس باقی مانده است، سخنگوی جبهه متحد اصولگرایان از وجود دو نگرانی در انتخابات خبر می‌دهد، رعایت قانون و مشارکت بالای مردمی.

علیرضا زاکانی، سخنگوی جبهه متحد اصولگرایان با اعلام نگرانی در باره گروه‌هایی که تمایل به اعمال غیر قانونی و غیر انتخاباتی دارند نگرانی دیگر خود را در باره حضور گسترده مردم در انتخابات چنین عنوان داشته است که همه گروه‌ها و قشرهای تأثیرگذار در جامعه باید به انتخابات پیش رو با یک حساسیت و جدیت ویژه نگاه کنند.

رصد تحرکات جریان انحرافی نشان می‌دهد که این گروه تمایل زیادی به عدم مشارکت اصلاح‌طلبان در انتخابات دارند تا از رکود سیاسی پیش آمده به نفع خود سود جویند. از سویی دیگر آنان در اردوگاه اصولگرایان به دنبال تعمیق اختلافات هستند.

از سوی دیگر این جریان بر آن است با دوقطبي كردن فضاي سياسي كشور برنده نهايي انتخابات شو
حمید رضا ترقی در گفتگو با خبرنگار فرارو؛ در خصوص ابعاد اعمال غیر قانونی در انتخابات و چگونگی پیشگیری از این روند در انتخابات، گفت: «طبیعتا فعلا نمی‌شود کسی را به این مساله متهم کرد، زیرا اقدام خاصی صورت نگرفته است. سیاست‌های پیش‌گیرانه‌ای هم از سوی دستگاه قضایی که اخیرا مسئولیتی برای این مساله در نظر گرفته شده است، در پیش گرفته شده است.»

ترقی ادامه داد: «از سوی دیگر مراقبت‌های هیئت‌های نظارت شورای نگهبان برای بررسی و مراقبت نسبت به تبلیغات قبل از موعد قانونی وجود دارد و همه اینها در این مرحله عوامل پیشگرانه و بازدارنده‌ای است که در نظر گفته شده است.»

وی افزود: «طبیعتا در مورد کسانی هم که از راه‌های غیر‌قانونی به منابع مالی دسترسی داشته باشند و بخواهند این منابع مالی را در انتخابات مورد استفاده قرار بدهند، از طریق هیئت‌های نظارت و مجموعه دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی کشور اشراف اطلاعاتی وجود دارد و به موقع در رابطه با صلاحیت این افراد دقت لازم صورت خواهد گرفت.»

معاون امور بین‌الملل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: «بنابراین به نظر می‌رسد که همه راهکارها پیش‌بینی شده است و ما امیدوار هستیم که در این انتخابات کسی دست به تخلف نزده و انتخابات را سالم برگزار کنیم.»

ترقی در پاسخ به این پرسش که نگرانی سخنگوی جبهه متحد اصولگرایان در رابطه با اقدامات غیر قانونی در انتخابات از جانب چه گروه و یا گروه‌هایی می‌تواند باشد، گفت: «بیشتر به نظر می‌رسد که جریان انحرافی ممکن است مد نظر ایشان باشد و البته کسانی که از رانت دولت استفاده می‌کنند. کسانی که به کانون‌های ثروت متصل می‌شوند هم می‌توانند چنین مساله‌ای را پیش بیاورند که عمدتا پشتوانه این‌ها می‌تواند بخشی از جریان‌های اصلاح‌طلب باشد.»

وی در زمینه اینکه گفته می‌شود عده‌ای به دنبال پایین آودن میزان مشارکت در انتخابات هستند تا نوعی رکود سیاسی را در جامعه ترویج دهند، گفت: «‌استراتژی اصلاح‌طلبان عمدتا روی کاهش مشارکت در انتخابات مردم استوار است که اگر نتوانستند از بین مردم رای کسب کنند، بتوانند مشروعیت انتخابات را زیر سوال ببرند.»

ترقی در پایان گفت: «تلاش اصلاح‌طلبان بر این است که با اقداماتی مثل شرط‌گذاشتن برای شرکت در انتخابات و یا مایوس کردن از نتیجه انتخابات با هماهنگی رسانه‌های بیگانه و خارجی به گونه‌ای در جامعه القا کنند که مردم در انتخابات شرکت نکرده و حضور حداکثری وجود نخواهد داشت و مردم همچنان نسبت به انتخابات سال 88 معترض هستند. آنها سعی می‌کنند این افکار را در افکار عمومی تزریق کنند.»

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۴ نظر)
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات