ترنج موبایل
کد خبر: ۱۰۰۸

حدادعادل بر سر دوراهی

تبلیغات
تبلیغات

سایت خبری عصرایران از شروط بزرگان اصولگرا برای حداد عادل خبر داد. عصرایران نوشت گروه 6+5 در يكي از جلسات اخير خود از حدادعادل خواسته‌اند كه اگر قصد كانديداتوري در انتخابات مجلس را دارد، پيشاپيش از كانديداتوري انتخابات رياست جمهوري آينده انصراف دهد.

عصرایران از قول يك منبع مطلع آورده: «گروه6+5 هم‌چنين در اين رابطه تاكيد كرده که درصورت پذيرش اين شرط از طرف حدادعادل‏، جبهه متحد اصول‌گرايان وی را به‌عنوان سرليست در انتخابات مجلس معرفي مي‌كند و در صورت مخالفت، حداد بايد قيد سرليستي در تهران را بزند.»

رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ به این سؤال خبرنگار عصرايران که آیا گروه 6+5 شما را به عنوان سرلیست تهران در انتخابات مجلس انتخاب کرده، گفت: «من در انتخابات مجلس تابع نظر گروه 6+5 هستم و هر تصمیمی در این شورا گرفته شود را اجرا می‌کنیم.» حدادعادل هم‌چنين در پاسخ به این سؤال که آیا درست است که برای شما شرط عدم شرکت در انتخابات ریاست جمهوری را در نظر گرفته‌اند سکوت کرد و با خنده گفت: «بنویسید حداد خندید!»

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات